![]() |
|
CZ-SK archivyJede vam stream cinema?Ukazuje mi to chybu erorr5!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
CZ-SK archivy (# 10)Stream cinema normálně funguje |
gant
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyDEKUJI!!!!!!!! |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyMuzete mi nekdo poradit,nemuzu stahovat ze SC a hlasi mi to ERRNO 5Input-output error.DEKUJI |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivySpatne nastavena cesta pro ukladani souboru. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyDneska jsem udelal novou instalaci a je to porad stejne,podivam se na to dekuji.ULTIMO 4K-OPEN PLI6.2 DEKUJI |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyNova instalace ti nepomuze,protoze defaultne ja tam nastavena cesta na hdd.Pokud pozivas flesku tak musis v nastaveni archivu zmenit cestu pro ukladani na tu flesku. Nenapsal jsi jaky pouzivas prijimac a jestli tam mas hdd nebo usb. |
bistro
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyULTIMO4K,OPEN PLI6.2,HDD,porad to nemuzu nastavit.DEKUJI ZA KAZDOU RADU. |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyMam nastaveno hdd,movie,plugin video stream cinema.A nic vcera to frcelo a dneska nic.DIKY |
baryn9
![]() |
|
CZ-SK archivyOtevri archivy,modrym dej nastaveni 3x po sobe a mas tam polozkustahovat do. Najed kurzorem na tu polozku a rozklikni to jestli se ti ukaze cesta na ten tvuj disk. Pokud ne tak se proklikej az na ten hdd a zelenym to uloz. Vyjed z archivu ven a dej radeji restart e2. Pokud ti funguje nahravani na ten disk a timeshift tak musi jit i stahovani. |
bistro
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyNahravani mi normalne funguje,udelal jsem to podle tveho navodu a nic. |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivy@baryn9Asi delas neco blbe,domluv se s nekym kdo tomu rozumi at se ti na to jukne prez telnet. |
bistro
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyJe to divny protoze mi nejdou smazat filmy z toho pluginu. |
baryn9
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyTak to mas problem s hdd.Ja osobne bych zacal tim ze bych si stahnul posledni verzi openpli 7,1 https://openpli.org/download/vuplus/Ultimo+4K/ Prez commander si hodil do pc veci z toho disku pokud tam mas neco dulezite. Udelal cistou instalacku a cely disk zformatoval primo ve vucku. Predpokladam ale ze pokud ti nejdou ty filmy smazat tak budes mit vadne nejake sektory na tom disku a nepomuze ti ani cista instalacka a format disku primo v sataku ti vyhodi error. V tom pripade se obrat na nekoho kdo ti to naformatuje prez telnet,protoze dle tvych dotazu si s tim asi neporadis. Obcas pomuze format ve win.a pak satak v linuxu ale predpokladam ze pokud to vyzkousis ve win tak ti hodi hlasku abys odstranil ochranu proti zapisu. |
bistro
![]() |
|
RE: CZ-SK archivyZajimave je ze satu nahravam normalne a mazu taky!!! |
baryn9
![]() |
|
![]() |