Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylin Karta ICE po Update

Vazeni ,
potrebuji Vasi pomoc, mam kartu Ice Irdeto. cela leta fungovala na Scamu i Alphacryptu modulu. Po zasahu Skylinku, zaslani aktivace funguje jen v Oficialnim receiveru od Mascomu. Jaky mam koupit Modulu? Modul je urcen pro receiver VU+Duo 2 HD, Image OpenATV 6,3.
Byl bych Vam velmi vdecen.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Kup originál modul Irdeto skylink
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 3 971
Odpověď v diskusním vlákně
 

Jo diky

ale jaky, ktery funguje? Je jich vagony na trhu.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Skylink Irdeto CI+ NEOTION tento mam ja a ide supe

VU+ Solo 4K...Samsung Tv UE50J5502
uživatel
NIC61
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 70
Odpověď v diskusním vlákně
 

Smit CA_Modul Irdeto

bude ten chodit?
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

Smit

https://dekodovaci-moduly.heureka.cz/dekodovaci-modul-smit-irdeto-commirx/#
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Tak,tak SMIT
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Vsak ked je to karta Skylink - ICE, tak to znamena, ze je to starsi model chipu este bez UNI-block a teda ze bude fungovat aj bez blbeho CAM modulu, priamo v UNI citacke tvojeho set top box-u. Takze stiahni si a pouzi popularny Oscam softcam pre tvoj set top box. Tu je funkcny config pre Oscam, pre Skylink-IRDETO:
https://uloz.to/file/NGmQLz9PwZsp/0624-rar
heslo=parabolacz
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

a ty si ešte nepočul o preklopenej ICE :)))
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

"veru nie" :)
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Tak teraz pocujes preklopia kazdu ktoru das na zapis do origo modulu
uživatel
zarek
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 61
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Co tam je preklopene presne ? Mas na mysli novsie firmware ICE kariet niektorych, na ktorych je mozne cez EMM (prikazom) prehodit kartu Skylinku do rezimu fungovania s UNI-block ? Alebo co presne mas na mysli teraz tym preklopenim.
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

urobia ti s nej m7 uniblock
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

@zarek

Dnes jsem znovu aktivoval ICE kartu v originál modulu a normálně jede v oscamu,takže žádné překlopení každé karty.

DM920 S2X FBC dual+triple tuner 2xS2X 1xT2/C,Experimental image,Skylink,Freesat v Argolis SmarGo SmartReader V2,AX HD51 4k 2xS2+DVBSky T330 DVB-T2/T/C USB Stick OpenPLi 7.2.
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 252
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

u každej nie deje sa to hlavne pri platenej ponuke pár prípadov je aj tu na fore
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Upgrade firmware karty prostřednictvím EMM příkazů je asi možný, nicméně jsem taky neviděl ICE překlopenou do M7 tímto způsobem. Ale já těch karet nevidím desítky, takže třeba to někdy některá udělá. Nicméně určitě se nepřeklápí každá karta - jak píše i lz405.
uživatel
Antonín
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 4 663
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

zavolej na jejich zákaznickou linku a slušně jim vysvětli, že požaduješ vrácení karty do původního stavu, protože ji používáš v TV s orig.CRW modulem a jiný ti v TV nefunguje. Určitě ti vrátí kartu do původního stavu.
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 374
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

No ved ano... viem ako to funguje.

Taketo veci ovladam aj ja a sice ze UNI-block je mozne zaktivovat cez EMM prikaz odoslany na konkretnu satelitnu kartu (podla serioveho cisla karty). No tak ako pise @patrick470 - takato zakerna cinnost zo strany Skylinku sa deje len v pripade, ak ma niekto predplatene rozsiahle alebo velmi drahe balicky programov a sluzi to ako prevencia pred ich sharovanim.

Sa mi nechce verit, ze by tento UNI-block bolo mozne najst na vsetkych firmwaroch, vo vsetkych starych Skylink kartach. Neviem co furt strasite vsetci s tym UNI-block. V starsich ICE kartach podla mna ziaden aktivovatelny UNI-block neexistuje, pretoze v tych casoch prakticky bolo beznou praxou vyuzivanie receiverov aj s UNI-citackami a tiez bez nejakych certifikatov od Skylink (receivery a citacky bez certifikatu boli v tych casoch bezna prax). Nuz a novsich ICE kariet s novsim firmwarom je len velmi malo na trhu.

Mozno niektore nove ICE karty maju uz vynovenu verziu firmwaru, ktora uz ma v sebe ako pisete predpripraveny UNI-block, aktivovatelny cez prikaz EMM, ale tych je podla mna fakt velmi malo (nepamatam sa od ktoreho cisla satelitnych kariet sa pridaval do firmwaru tento strasiak tzv. predpripraveny UNI-block).

Satelitnych kariet od Skylinku bolo za poslednych 10 rokov vyprodukovanych velmi vela. Existovali niekedy len cisto Cryptoworks karty, neskor prisli Cryptoworks + Irdeto (tzv. "ICE" aj ked toto pomenovanie je tiez nespravne, nakolko niektore Skylink karty neobsahuju toto "ICE" oznacenie, no maju v sebe Cryptoworks + Irdeto) a pozdejsie prisli uz aj cisto Irdeto karty. V sucasnosti existuju len nove satelitne karty Skylink - ako vsetci iste vieme, hovorieva sa im "M7" karty, podla ich oznacenia logom providera - "M7 Group" a pouzivaju kryptovanie Viaccess.

Toto Viaccess kryptovanie pozna aj popularny Oscam, lenze aj v pripade tejto karty "M7 Group" je v nej firmware, ktory sa paruje s CAM modulmi. Takze darmo, ze kodovanie Viaccess si Oscam dokaze osefovat, ked nieje mozne kartu M7 Group / Skylink pouzit v UNI-citacke a tym padom k nej ziadny softcam nema pristup. Je nutne pouzivat hardwarovy CAM modul.
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Mám kartu skylink m7 uniblock a ide v internej čítačke CryptoBox 750 hd
uživatel
pharao
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 62
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

Nuz nemas presne info, nikto tu nikoho nestrasi, je to realita. Je jedno aky balik si platis, postupne sa karty preklapaju po grupach a pri dekodovani ecm v rezime stat camkey vyhadzuju odpoved 0033

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 182
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pharao

Je tam podpora vo fw, v boxe ti ta karta slape, zdielat ju ale nevies a hlavne o to ide ..

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 182
Odpověď v diskusním vlákně
 

canal+

len dúfam ,že canal+ ako nový vlastník skylinku,zavedie nové kodovanie a je po problémoch :)))

4K TV Panasonic TX-50EX780E,100Hz, parabola E85 - (13°E-19,2°E-23,5°E-28,2°E)
uživatel
Marko337
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

A ty si bol kde doteraz? Ved uz davno tam je orca.
uživatel
kentworld
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 149
Odpověď v diskusním vlákně
 

canal+

viaccess orca zaviedol skylink,ale canal+ možno zavedie nagru :)

4K TV Panasonic TX-50EX780E,100Hz, parabola E85 - (13°E-19,2°E-23,5°E-28,2°E)
uživatel
Marko337
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Antonín

Diky za reakci. Nuze prave po telefonatu na Skylink misto internetem provest aktivaci, dobry soused zavolal na Skylink a zazdil vse. V origo funguje, ve Scamu nebo Ccamu ne, ale ani ne v Alphacryptu take ne. Takze tam museli nejakou instrukci poslat. Otazka je co s tim.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

Ono to take roky bez problemu fungovalo ve scamu, cccamu ale i v Alphacryptu. Po telefonatu mrtvo. Jen v ofiku receiveru od mascomu. Ale diky zkusim to jeste jednou s Oscamu. Jen nevim jaky. Je jich zase vagony.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra