![]() |
|
Potvrdenie pre poistovnuProsim vas,je tu niekto z BA a okolia,kto by mi vedel dat potvrdenie pre poistovnu kedze mi blesk odpalil motor a konvertor.Dakujem |
menfis
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuMusíš jasně napsat, kolik jsi ochoten dát, jako Milo Minderbinder ve Hlavě XXII...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuA co ti reknul pojistovak ,když to obhlidnul![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
@menfistak pokial nekecas tak to urcite neskoncilo len v konvertore a motore ale odvalilo ti aj box a telku .. takze nehraj to tu na nas![]() ![]() |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuZbytocna snaha, poistovna to aj tak nepreplati.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuBox ide,telku odpalilo hdmi porty,to uz riesim s madarskou poistovnou kedze zijem v Rajke,TV je v servise,oprava vraj 600€ ,tak dufam ze mi ich poslu na ucet.Na satelit vraj moze byt aj slovensky opravar + uradny preklad. |
menfis
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuto je tak,ked tam nemate bleskozvody,pretoze v HU to nie je povinnost. |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@menfiszavolej si opraváře,pokud to bude opravitelné,opraví,pokud ne napíše doklad pro pojištovnu,tak to dělám já,jenže záleží taky jakou máš pojistku,každá na to nefunguje a pokud nemáš hromosvod,tak se taky můžou vyhejbat plnění |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuBleskosvod ? Soused ho má, práskl do něho blesk a odešlo vše připojeno k elektrice.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@AntošCesty boží a blesku /nebo i tzv. bratříčků/ jsou nevyzpytatelné.A pak taky záleží na provedení toho bleskosvodu a prováděných revizích. Bez revize se totiž pojišťovák už ve dveřích otočí na podpatku a odchází.![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
@kentworldale u nás to tiež nie je povinnosť... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
HromosvodV ČR neni hromosvod v RD povinnost mít. |
tom969
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
@menfis600 euro oprava ? ty kokos to co Ti tam davaju pozlatený mainboard ? Hold opravari z Brat"y"slavy |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
@kentworldčo má spoločné bleskozvod na dome s napájaním zo siete? musel by si mať 5 st. ochrany pred prepätím i tak nie je záruka že neodíde i to, jediná 100% ochrana je vytiahnuť zo zástrčky a odpojenie antény |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@menfisPokud máš hromosvod a udeřil Ti do něj hrom, tak by s pojišťovnou neměl být problém. Horší bude, když pojišťovna zjistí, že Ti do baráku udeřil blesk a nemáš bleskosvod. Ideální je mít na domě namontovánu vnější ochranu před bleskem a pak není co řešit. Viděl jsem i snobáky, kteří si za těžký prachy koupili vypínač na hromosvod (protože, když není bouřka, tak je zbytečně zapnutý) a pak si ho zapomněli zapnout!!![]() ![]() ![]() |
croco
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Potvrdenie pre poistovnuPokud blesk opravdu uderil primo do paraboly tak to jde zcela jiste poznat. Pojistovak na to nepotrebuje zadne potvrzeni, pozna to sam. Pokud to prislo napriklad od souseda indukci tak na to se bezne pojisteni proti zivlu nevztahuje. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@Mikekano,na to je pojištění domácnosti |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
To tu ještě nebylo....Dotaz ve fóru ve stylu "Kdo se chce spolupodílet na pojišťovacím podvodu?". Tomu říkám úroveň![]() ![]() |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
![]() |