![]() |
|
MUX1 na 53. kanále PrahaZdravím,bydlím v domečku na východě Prahy (přímý dohled na žižkovský vysílač) a zhruba poslední měsíc nemůžu chytit MUX1 (ČT) na 53. kanále, ač před tím bezpečně fungoval. Zkoušel jsem to přes několik televizí i USB token. Chtěl bych se zeptat, zda je to nějaká systémová záležitost (třeba s přechodem na DVB-T2 - měl jsem pocit, že se vypínat má až koncem listopadu) nebo je problém někde u mne? Díky za pomoc. |
ivoshm
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@ivoshmProblém u tebe!Jestli tam máš zesilovač se zdrojem, tak ho vyřaď a zkus to na přímo! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@ivoshmS přechodem na DVB-T2 to nemá nic společného.Bydlím 25km od Prahy a k53 chodí v pohodě.Takže chyba je u tebe! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
MUX1 na 53. kanále PrahaCo T2 na K26 + oststní kanály T2, dále jde K51 nebo K59? Možná nějaké rušení. Pokud jde vše ostatní, tak bych to neřešil - stejně to koncem listopadu vypnou. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: MUX1 na 53. kanále PrahaDěkuji za pomoc, problém byl opravdu na mojí straně - pravděpodobně částečně vypadlý kabel na anténním zesilovači. Stačilo s tím "zaverglovat" a tak to snad do toho listopadu vydrží. |
ivoshm
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |