![]() |
|
Digi vs SkylinkAhoj, rozhoduji se mezi Skylink a Digi 2go co mí doporucite,já asi vím.. |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@sioga_bsNálepkovat někoho, že je socka když si koupí ten nejlevnější balíček je urážející pro všechny, kterým tato nabídka stačí. Hodnotit lidí, podle toho, co si koupí za balíček je trochu hloupé, ale příznačné pro tuto dobu. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Digi vs SkylinkJe to o prioritách. Dnes dostávají hlasité minority bohužel neadekvátní prostor v médiích a neinformovaný divák má pocit, že se jedná o většinový názor. Viz. milovníci baletu na zeleném trávníku. Počty Nové Digi tv ukazují, jak moc (málo) jich ve skutečnosti je. Za mě Travel XP je lepší než Travel TV, protože je o cestování. Love nature je o přírodě. Programy nejen z portfolia Discovery se bohužel už dávno odchýlily od původního zaměření a pro mě ztratily význam. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 396 |
![]() |
|
@F4turbosi k tej digi pripočítaj a aj O2 keď už počítaš hrušky s jablkama ak by to bola minorita určite by do toho nikto nedával peniaze v SK ST cez 600 + orange 100 tisic |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
pokialtzv. lider na nasom trhu nezaradi ziadnu programovo zaujimavu sportovu tv stanicu v rozliseni UHD 4K, tak je nutne si vystacit s velmi dobrym obrazom HDtv trebars u DIGI: https://www.parabola.cz/album/foto-1436/![]() Popis fotografií: [1] Premier League Live - PREMIER SPORT_0,8W Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |