![]() |
|
Dvoutunerový set top boxProsím pěkně poraďte mi podle svých zkušeností, jaký koupit dvoutunerový set top box.Už jsem 2 vyměnil a to Optex, nyní Evolveo Gama je třetí a také je poruchové.Na příklad při nahrávání nejdou přehodit kanály. Poraďte co koupit. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový set top boxKupuješ samé črepy!Kúp linuxový stb a no problém! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový set top boxPředpokládám, že máš na mysli DVB-T2 dvojtuner boxy a ne Combo DVB dvojtuner T/S.Mám tyto dva přijímače, oba fungují k plné spokojenosti: SENCOR SDB 5104TD DVB-T2 PŘIJÍMAČ s dvojitým tunerem. TeleSystem TS6820 DVB-T2 HEVC s dvojitým tunerem. Oba jsou prakticky funkčně totožné. Jen každý z nich má jinak přeložené a uspořádané MENU a jinak rozložené stejně funkční klávesy na DO. - Oba umí nahrávat současně dva programy a ještě další sledovat z nahrávaných Multiplexů živě. - Pokud se nahrává jeden nebo i dva programy, lze současně sledovat jiný dříve nahraný program. V případě zájmu dám nějaké praktické rady v SZ. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový set top boxDěkuji za odpověd, asi Telesystem TS 6820 |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@navramiTechniSat TechniCorder ISIO SC |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@DzordzoPozor, našel jsem si popis toho boxu TechniSat TechniCorder ISIO SC a tam je uvedeno"POZOR NE DVB-T2 / HEVC!" |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@Standa3Je pravda, že to mi na ňom doposiaľ nechýbalo a dodnes nechýba, na HECV mám Mutant HD 51 a DBV-T nepoužívam vôbec ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Standa3mám dokonca Technisat DIGICORDER z roku 2010 a dodnes spoľahlivo funkčný. Pokiaľ niekto nechce zdieľať, je to spoľahlivá mašina ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Dvoutunerový set top boxKup si z drahsich sat VU nebo Dreambox 920 a tam mas tuneru a tuneru.![]() ![]() ![]() |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |