, sekce: Dotaz začátečníka |
|
VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV na HbbTvZdravím Vás. Pořídil jsem si Vu+ ZERO 4K. Chtěl jsem dosáhnout několika věcí naráz, ale ne všechno se mi zatím daří.Jako DVB-T2 set top box funguje skvěle. HbbTv funguje taktéž skvěle. Třetím cílem byla možnost spuštění O2TV. A s tím jsem zatím narazil. Když si zapnu O2TV přes HbbTv televize Prima, tak mám černou obrazovku a spinner (rotující kolečko). To za pár desítek sekund zmizí a zůstane už jen ta černá obrazovka, za kterou hraje dál Prima. Nevím, co má následovat dál, ale černo to asi nebude. Když z toho vyskáču ven, je set top box v nějakém nedefinovaném režimu a chvíli prostě blbne - nereaguje na tlačítka atp. Tak jsem chtěl zkusit to O2TV spustit tak, jak jsem doufal spíš, že ho rozchodím. Ve specifikaci se psalo o moderním webkit prohlížeči. O2TV streamuje jednoduchým způsobem, který zvládá i nejstupidnější "chytrý telefon" s podporou HTML5. Ne tak ovšem Chromium OS, který umí jen dvě věci - spadnout nebo říct, že to nejde a spadnout. Často spadne i jen tak, když si třeba prohlížím záložku "nastavení", aniž bych cokoli dělal. To mě pochopitelně docela štve. Trochu jsem doufal, že budu moci na televizi sledovat i pořady z americké Comedy Central, které se dají zdarma pouštět v nejprimitivnějším prohlížeči na obstarožním tabletu, ale do televize je prostě nedostanu. Zkoušel jsem aktualizovat firmware na verzi 3.0 přímo od výrobce, zkoušel jsem i alternativní firmware (Blackhole, OpenATV...), nic neřeší můj problém, chování je pořád stejně špatné, občas nefunguje i něco navíc (virtuální klávesnice). Dokáže někdo poradit, jak a zda vůbec se dá z tohoto přístroje dostat požadované chování? |
Rike
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 4 |
|
|
@RikeTen "nedefinovaný režim HbbTV" je ruční spuštění HbbTV. Takže po ukončení hbbtv aplikace ještě jednou exit. Zkoušel jsi image VTI 14.0?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 165 |
|
|
@RikeCez prehliadač to nepôjde nikdy. Treba to skúsiť v Kodi alebo Archiv CZ/SK premiunm tam O2TV asi funguje /nemám O2TC/. No a treba už konečne pochopiť, že tieto sú satelitné prijímače.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
RE: VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV n...Všechno požadované mám přímo v smart 4K televizoru Samsung .Dokonce i ten prohlížeč v Tizenu v pohodě zvládá O2 Tv,HBB je samozřejmost,stejně tak T2 nebo přes apku Smart IPTV jede jak OTT,tak IPTV.Na "hraní si" mám Octagon 8008 - to VU+ ZERO 4K bych si nechal taky jen na hraní.Na nic jiného to v dnešní době není |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
|
|
RE: VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV n...@JanM: VTI 14 jsem nezkoušel, zkusím.@petersk: No hledal jsem nějaký set top box, kterej by trochu fungoval (nějaká svižnost odezvy, stabilita, Webkit), a tohle mi prostě vyšlo. |
Rike
|
|
@jerzyJá mám VU+zero 4k, ale na satelit. Od toho to je sat. stb. Já třeba IPTV, nebo OTT už neřeším. Zkusil kdejakou platformu a nakonec jsem se rád vrátil k satu. Kvalita streamů jakýchkoliv stále pokulhává. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 990 |
|
|
@kolenáčZáměrně jsem nenapsal,že ten Samsung má i satelitní tuner(dokonce 4K).Taky mám satelit na sat.příjem.A na hraní si |
jerzy
|
|
@RikeNa VU+ Zero 4K Kodi funguje celkom dobre. Aj Archiv CZ/SK.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskMůžu potvrdit, ten taky používám. |
kolenáč
|
|
@jerzyJinak já mám panasonic taky se 4k tunerem, ale z Vůčkem se to nedá srovnávat. |
kolenáč
|
|
KodiA nemáte někde návod na zprovoznění třeba toho Archivu CZ/SK na Kodi pro někoho, kdo to slyšel dneska poprvé? :-) |
Rike
|
|
@kolenáčTak to srovnávej jenom se zmiňovaným Octagonem.Já sat. tuner v TV nepoužívám a vím proč |
jerzy
|
|
@RikeNainštaluj si Kodi z feedu imagu, potom si stiahni odtiaľto https://kodi-czsk.github.io/repository/ repozitár a tam je to popísané ako ho do Kodi dostaneš a z toho repozitáru si nainštaluješ doplnok, ktorý chceš. Ale ináč je osobitný plugin /mimo Kodi/ Archív CZ/SK.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
RE: VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV n...Hele a mas to vucko pripojene pres LAN na internet???Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
|
|
RE: VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV n...Nahoď tam Archiv CZ/SK premium a pak už jen v doplňku O2TV zadáš jméno a heslo do O2TV a koukáš, nic složitého to není a jede to v pohodě.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
|
|
@KopoJede vše i bez premium |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 416 |
|
|
RE: VU+ ZERO 4K, internetový prohlížeč, O2TV n...@petersk, @Kopo: Tak jsem s tím Archívem CZ/SK byl úspěšný, díky! Zkoušel jsem ze zvědavosti i jiné doplňky, a nevíte, kde to má log? Jeden píše error, a že si to mám přečíst v logu...@JIKARU: no já chválím HbbTv a budu to mít bez internetu :-) |
Rike
|
|
@RikeHmm, možná sice pozdě, ale asi bylo potřeba podívat se po jiných přijímačích např s CPU Hisilicon - Octagon, Dinobot, Maxytec, Axas atd.atd, osobně používám již rok Dinobot 4K+ a za tu dobu jsem neměl ani jeden problém, včetně dualbootu nebo triplebootu (u některých):-). Broadcom v tomto segmentu bohužel hodně zastává. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|