Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

ULTIMO 4K-nahravani

Poradte mi nekdo jak nastavit cestu-nahravani z TV na interni disk a nahravani CZ-SK archivy na externi USB.Dam inicializace USB probehne ale v archivech nejde nastavit!!!DEKUJI ZA KAZDOU RADU.Image OPEN PLI 6.2 Je treba stahnout nejaky plugin? DEKUJI

baryn9
Registrace: 8/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ULTIMO 4K-nahravani

Baryne, začínáš být pověstný svými "těžkými otázkami"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zadny uceny z nebe nespad.DIKY

baryn9

Baryne

Ber to jako kompliment, chtěl jsem to napsat slušně. Jenom nechápu, proč máš ultimo a ne arivu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Protoze jsem ho dostal,rad bych vedel jestli jde nastavit interni a usb automaticky nebo musim nastavit pokazde cestu.DIKY

baryn9

@@@@

defaultni HDD može byť len jeden, takže nahravanie na usb budeš musieť robiť ručne, ale ??? či ti taku možnosť image ponukne , to neviem, ale skor asi nie...

maros30
Registrace: 1/2006

Treba mountnúť USB disk ako HDD a potom to pôjde.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

nerozumiem tvojej otázke . z tv si môžeš nahrávať tak na usb a aj to z interného tuneru .
ak máš vuplus vybereš si stanicu , ktorú chceš nahrávať , vbehneš do menu , nájdeš časovač a tam si vybereš čo chceš . to je fakt skomolená otázka .
czsk má svoju vlastnú cestu , pre ukladanie súborov .
k príkladu uvediem stream cinema . media/hdd/plugin video stream cinema . dáš OK - vyžší adresár , usb , a vráti sa ti to nazad na predvolené . no a keď už si dostal ultimo nech niekto dá aj hdd . preto , že usb je tam na dve veci . a usb musí byť trvalo osadené vo vu plus a naformátované . až ho vytiahneš všetky nastavenia sú , vieš kde .
tak sa uč .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Mel jsem na mysli ze v boxu mam interni hdd,kam nahravan z tv+sat.Drive jsem stahoval filmy ze SC na hdd do pluginu video stream cinema,jenze to prestalo fungovat,hazelo to E5 tak jsem dal dotaz co s tim ,bylo mi odepsano ze chyba je v hdd ze se to da opravit prez telnet ale bohuzel to neumim,tak jsem myslel ze bych ze SC stahoval na usb.To je cele.DEKUJI

baryn9

úplne jednoduché naformátovať nanovo hdd vo vu plus . prídeš o všetko , ale bude to znova plne funkčné .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Dekuji uz to funguje.

baryn9

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra