![]() |
|
SF4008 oblíbenéDobrý den,prosím o pomoc, nejdou nastavit oblíbené programy, záložka je prázdná a nemohu přijít na to, jak nastavit oblíbené. Používám zařízení jako STB pro DVBT2 a nahrávání, jinak jsem velmi spokojen... Děkuji za pomoc, omlouvám se za poněkud hloupý dotaz. |
vacm
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@vacmA co tahle manuál ! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: SF4008 oblíbenéAhoj, v seznamu programů označit program , který chceme , pak stisknout menu a vabrat přídání do seznamu. Snad jsem to napsal dobře.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 094 |
![]() |
|
RE: SF4008 oblíbenéNemá tazatel Octagon SF4008 linux combo ? Tam to asi takhle jednoduše nepůjde![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmenA proč by to nešlo?Pokud má tazatel v menu v seznamu kanálů povolené vícenásobné přehledy,tak právě tak se to dělá.Pak si může vytvořit pomocí toho menu i své oblíbené položky.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: SF4008 oblíbenévlez si to tech oblibenych a zmackni menu,polozka pridat prehled,potom si ho pojmenuj podle sebe a uloz.Pak u si vlez to seznamu programu najed kurzorem na program co chces pridat,menu a zmackni moznost pridat do prehledu kde se ti ukaze zalozka co jsi vytvoril. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: SF4008 oblíbenéAno lze to takto uspořádat dle "bistra", jenom se se zeptám, zda lze označit více programů a vložit a nebo jenom po jednom programu lze přidávat.Mně to jde pouze po jednom programu. |
allfin
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Manuél,Manuál je extrémně stručný, není tam o tom vůbec nic... Na hlavním přehledu a online nápovědě není nic, na hlavní stránce modré tlačítko "Oblíbené" přepne doadresáře, nepodařilo se mi označit kanál do oblíbených... |
vacm
![]() |
|
@vacmCo tam máš za image ? |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@PC1Díky moc, funguje to, napsal jste to srozumitelně,ještě jednou děkuji.![]() |
vacm
![]() |
|
@vacmMačkat takto:kurzor dole,modré,menu,nastavení,povolit vícenásobné přehledy.Restart enigmy.Pak modré,menu,přidat přehled,virtualní klávesnicí zadat název,OK.Kurzorem na program,který chcete přidat do vytvořeného seznamu,menu,přidat program do přehledu,vybrat kurzorem přehled(třeba ten vytvořený),Ok a je to.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: SF4008 oblíbenéV prvom rade zalezi od toho, ktora Enigma2 je v tom tvojom SF4008 linuxovom set-top boxe. Aj ked existuje urcita kompatibilita medzi nimi, nie vzdy vsetko funguje rovnako. Chcelo by to vyskusat apku DreamboxEdit (pre Windows). Pomocou nej si mozes upravovat kanaly lubovolne aj skrz viacere oblubene zoznamy (jednotlive zoznamy kanalov sa daju samozrejme prepinat s pomocou DO). DreamboxEdit je freeware a je urcite prehladnejsi, nez praca s DO pred "telkou" :). V pocitaci to mas raz-dva. Akurat je nutne vykonat prvotne nastavenie v DreamboxEdit - pridat donho pripojenie ku tvojmu set-top boxu prostrednictvom LAN siete, tzn. pridat IP adresu alebo hostname (da sa zistit v INFO v kazdej Enigme ked sa tam preklikas s pomocou DO) a ine nalezitosti (meno a heslo, ak si ho nezmenil, na vacsine Enigma distribucii je login=root a heslo je prazdne). |
s3n0
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
PoděkováníDíky moc, už jsem to pochopil a vše funguje bezvadně, problém vyřešen.![]() |
vacm
![]() |
|
![]() |