![]() |
|
ZGEMMA H7S a KodiAhoj, odešl mi starý přímač xtrend et4000 do křemíkového nebe.Koupil jsem tedy nový, konkrétně ZGEMMA H7S. Má super možnosti ale trochu tápu a mám pár otázek. Jo ještě jsem flashnul OpenPli- jsem na něj zvyklý. Stáhl a nainstaloval jsem plugin KODI, přihlásil v domácí síti k NAS serveru přidal sdílené složky. Všechny filmy a podobně vidím ale když chci film pustit, objeví se černá obrazovka, respektive timing čára ale nic nejede. Nejede vůbec žádný film v jakémkoliv formátu nebo kodeku. Mám možnost nastavit ze dvou playerů ale nejde nic. Prosím o radu A ještě jedna věc- jak mám prosím nastavit /co třeba stáhnout... nahrávání, případně timeshift na domácí NAS. V nastavení mám možnost pouze HDD, USB... Díky moc za rady |
Mutislav
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@Mutislavty hele a co na to tvoj prodejce kteremu jsi udelal biznis ? zkousel jsi hot-line support ? |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
@Mutislavskusal si precitat navod od prijmaca ? mozno prijmac nepodporuje nahravanie na sietove ulozisko takze tam volba logicky neni |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@GIGN1987no ty si to zabil....![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: ZGEMMA H7S a KodiKodi nebo enigma 2 podporuje nahrávání na externí uložíštěChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: ZGEMMA H7S a KodiTak nahrávání na síťový disk jsem zprovoznil přes NFS. tedy jeden problém vyřešen.Zůstává ale problém, že kodi ze síťového disku sice vše načte ale po spuštění filmu se nic neděje, tedy pustí se timing čára ale nehraje to. Poradíte jak nebo čím spouštět v satelitu filmy ze síťového NAS disku? Prostě udělat ze satelitu multimedialní centrum k NAS. |
Mutislav
![]() |
|
@MutislavMountneš sieťový disk a cez obyčajný mediaplayer prehraješ čo chceš. Na Kodi sa vybodni, všetko sa dá v E2 čo chceš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@MutislavVšechno si zazálohuj, nahraj openATV 6.2 stáhni plugin Kodi a vyzkoušej. Na tomto image byť skončila podpora funguje kodi bez problémů. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@MutislavjiriN ma pravdu, aj ked nwm na co to kodi vlastne potrebujes, ked mas enigmu![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: ZGEMMA H7S a KodiJeště se k tematu vrátím. Zkusil jsem poslední image Satlodge 8.0r1 z 21.9 a tam je již předinstalovaný, zatím bezproblémově fungující Kodi |
jiriN
![]() |
|
RE: ZGEMMA H7S a KodiTen Satlodge 8.0r1 je komplet image místo OpenPli nebo jiného?No už jsem zprovoznil i mount NAS a jede to na vestavěnému playeru, nicméně hodně kostrbatě... posun ve filmu nebo kapitoly skoro nepoužitelné... mno přehrávač nicmoc, ani přívětivostí, ani obsluhou, ani rychlostí. No a KODI jednoduše proto, že tam mám udělanou a tříděnou knihovnu atd... |
Mutislav
![]() |
|
RE: ZGEMMA H7S a KodiSatlodge je komplet image |
jiriN
![]() |
|
@jiriNO Satlodge pocujem prvykrat. Ako si s tym spokojny ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaZkoušeljsem ho kvůli Kodi protože jsem četl že v tomto image funguje. A to je pravda, chodí skvěle. Jinak je tam na můj vkus spoustu zbytečností, který se samozžejmě dají odinstalovat. Má to i svůj cam manager s možností stažení různých "camů". Zatím na něj jedu, chodí dobře |
jiriN
![]() |
|
@jiriNDiky, vyskusam to, Zgemma je na taketo skusania priamo stvorena. Vyhodim jedno zo styroch image, co tam mam a dam toto.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@MutislavAk Ti nedostatočne funguje pretáčanie z NAS-u tak problém je niekde inde. Napr. v sieti. Predpokladám, že box je pripojený LAN káblom, nie wifi. Lebo keď s wifi, tak takéto vymoženosti čiastočne zabudni aj v Kodi. A pod Kodi Ti to funguje? Vyskúšaj ešte EMC, ten lepšie zvládne aj pretáčanie, titulky a pod. Ale ako vidím, Tebe je dôležitejšie výzor ako funkčnosť, tak skúšaj Kodi.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@MutislavPredpokladám, že v Kodi máš NAS pridaný ako ftp server, preto Ti na ňom súbory vidí ale neprehrá ich.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |