, sekce: Zkušenosti |
|
ARCHIV CZ/SK procházeníMohl by mi někdo poradit, jak procházet Archiv CZ/Sk, když nechci vyhledávat filmy podle názvu, ale chci se dostat až na konec seznamu? Vždycky mně to zavede na začátek, kde jsou filmy začínající třemi tečkami před názvem(...a pozdravuj vlaštovky) a než bych se proklikal až na filmy začínající na "Z", přestane mne ta pomalost bavit.Je na to nějaký "fígl"? Poradí mi někdo, jak se dostat třeba až na ten konec, na filmy,jejichž název začíná na "Z"? |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníTo jako kde vyhledávat filmy ? V Stream Cinema nebo v Sosači nebo kde ? |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
|
|
ARCHIV CZ/SK procházeníOMlouvám se,ve Stream Cinema.Sosac nemám |
Carlo62
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníVždyť můžeš zvolit vyhledávání filmů A-Z najedeš na Z a hledáš filmy od tohoto písmena |
jiriN
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníA nebo šipkou doprava na ovladači a otáčíš stránky. Ale je tam vyhledávání kde můžeš napsat přímo co chceš najít.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
|
|
ARCHIV CZ/SK procházeníO tom to právě je.Když si chci procházet názvy ČESKÝCH filmů, tak se na konec seznamu nikdy nedostanu.Ale já bych chtěl si procházet názvy a podle názvu se terve rozhodnout.A začít třeba od "Z". A to bohužel nejde.Pravou šipkou se s ní dostanu pouze na konec oddílu (třeba písmene"B").Nikoli na úplný konec, kde jsou filmy od "Z".Bohužel.Musím dojet na konec oddílu a dát "Další" a posunout se na další oddíl tlačítkem OK.Navíc se mi to seká při procházení.Mám-li modře podsvícený řádek nahoře a šipkou vpravo skočím na konec stránky, sekne se to a začnou se nahoře se pohybovat barevné čtverečky a musím počkat až se přístroj zotaví. |
Carlo62
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníJe tam procházení od A do Z. Vybereš třeba K a prochaziš filmy co jsou na K. Potom se zase musíš ale vrátit když chceš třeba Z.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníCo máš za box a image ? |
jiriN
|
|
ARCHIV CZ/SK procházeníMám VU ZERO 4k, image mám VTI asi 13....nevím přesně.Ale tím to asi nebude.Je to podle mne strukturou dané databáze filmů.BTW: kdo to vlastně plní, kdo tam přidává filmy? |
Carlo62
|
|
RE: ARCHIV CZ/SK procházeníV archivech prostě stream cinema funguje tak jak je zde popsáno. |
jiriN
|
|
ARCHIV CZ/SK procházeníTakže víceméně nefunguje tak, jak je potřeba.Proklikávat se k seznamu filmů přes všechna písmena abecedy, začínající na "Z" mně přijde hodně nevychytané. |
Carlo62
|
|
@Carlo62Ten zoznam filmov zaciajuci na Z ma len 3, slovom TRI podstranky co je parkrat kliknut na sipku doprava a 2x, slovom DVA krat na tlacitko NEXT. A to nevravim standardnu moznost [B]Vyhledat[B]. Co viac by ste chceli zadarmo ? Ja myslim ze len dobre nakopat tie lenive, rozmaznane zadky. |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
|
|
@Carlo62To by mě zajímalo jak by jsi si to vlastně představoval. Myslím že v tomto nemají archivy ani Kodi chybu |
jiriN
|
|
@jiriNProblém je v tom, že mi to vyhledá všechny filmy od "Z", co jsou v databázi,čínské, japonské, americké...ale já chci prohledávat jen českou nebo československou databázi.To je takový problém pochopit, co mi na tom vadí? |
Carlo62
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|