![]() |
|
Karel Gottvzpomínáme |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 363 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
Karel Gott.. má své místo v dějinách Česka. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
@pierrepetrjj.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
RE: Karel GottJsem čekal, že tu bude téma už od včera a dnes s deseti stránkami.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Karel GottHlavne mel rad lidi!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Karel Gotthttps://www.parabola.cz/zpravicky/31335/karel-gott-ve-specialech-v-televizi-i-v-radiu/je k tomu i diskuze Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@Libor MaStyď se za svůj příspěvek ty H O V A D O !!!!! |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
@Libor MaPeniaze nadovšetko, že!? Na morálku, slušnost už neostáva.... Každý raz budeme hodnotiť, čo sme v živote dosiahli. Vykonali pre seba, rodinu... Pre ľudí, čo nás poznali... No nemáme právo hodnotiť iných... Doma nemám Gottovu jednu skladbu... No uznával som ho, za to co dokázal a aký bol.... Věčná mu pamiatka!!! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@jiriksAť tak, či onak. Gott byl slušnější než ty, zřejmě jeho obdivovatel. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Karel GottNie každý spevák musí vyhovovať všetkým.Ale tento pán spevák si našu úctu naozaj zaslúži.Počúvalo ho a ešte dlho bude počúvať niekoľko generácií. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Karel Gotthádam mi nebudete mať za zlé, ak poviem, že piesne v jeho neopakovateľnom podaní sa už dávno stali súčasťou československej kultúry a nikdy nezomrú !skláňam sa s úctou a smútkom v srdci pred jeho neuveriteľne plodným hudobným životom ! tvrdo celý život až do posledných chvíľ makal, spočítal už niekto niekde, koľko piesní, mnohé z nich sa stali evergreenmi, naspieval maestro Karel Gott ? úžasný charakter a na to akou hviezdou bol, neskutočne skromný a úctivý človek !! |
vlado222
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Karel GottKdyž bude mít státní pohřeb Zeman, proč by ho nemohl mít Gott?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Karel Gottto jsem si na něm nejvíc cenil te skromnosti a slušnosti,prostě pán umělec a pán člověk,další takový se už nikdy nenarodí.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 491 |
![]() |
|
RE: Karel GottByl jsem na jeho koncertě v Brně 9.3.2019. Neskutečný profík,který zaplnil halu a i když mu asi nebylo moc dobře tak dokázal vtipkovat na svůj účet. Mistře díky za vše... |
lb59
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@lb59to byl taky jeho poslední koncert![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 491 |
![]() |
|
RE: Karel GottJenom doufám, že takových jako Libor Ma mezi námi moc není. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Karel GottByl to pan Zpěvák.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Karel GottByl to borec.![]() ![]() ![]() |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
@Saxongotak ale statni pohreb jako takovej mit nebude. ale treba se dockas :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@sateliťákNech ho být, asi měl těžké dětství![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 900 |
![]() |
|
RE: Karel GottPoslouchám hudbu různých žánrů a mám po rodičích i tři LP Karla Gotta z 80 let dvacátého století. Ta hudba je fajn a texty písní též. Uměl zazpívat swing, Country, taneční styl, operetu , rock atd. Byl to alušný a v názorech rozumný člověk. Státní pohřeb si dle mne zaslouží také za to, jak nás reprezentoval v zahraničí.![]() Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
BublajsStrč si svoje (nevhodné slovo)ní poznámky někam. Mě je u (nevhodné slovo)e nějakej státní pohřeb. Stejně jako Gottovi...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Karel GottKdo má posuzovat, jestli si někdo zaslouží státní pohřeb. Gott je určitě strašně rád, že o něm rozhodují komunisti, STBáci a policajti, kteří mlátili lidi na Národní třídě. To si opravdu nezaslouží...Snad já mladá paní Gottová pošle všechny do hajzlu...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Libor MaTy jsi normální a legulerni MAGOR. Bohužel polomozek je pro Tebe moc lichotive označení. Tvé myšlenky jsou Tvým obrazem!!!!!![]() ![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
Libor MaTy snad nejsi ani člověk ale nějaká lidská zrůda,nechtěj abych tě někdy potkal osobně.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Karel GottPokud mi na popu nějak extra záleželo, tak to u mě bylo v raném mládí. Coby puberťákovi jsem visel na příjmu AFN, ostatně stejně jako Gott, kterej byl skoro přesně o rok mladší. Ani nikdy později jsem kantilény a jejich interprety nepreferoval a nevyhledával, jestli ho někdo nazývá Sinatrou Východu, poslouchal jsem "The Voice" v originále a kopii nepotřeboval.Co mi připadá děsné, v souvislosti se smrtí K.G. je okamžité manipulátorské nasazení známých populistických politiků a zneužití sklonů širokého publika k nevkusu a romantickému kýči a tanci kolem váhání zda státní pohřeb a národní smutek, ba dokonce s využitím (pro mě zneužitím) Katedrály. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |