Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung a hotelovy mod

Modely Samsung TV roku 2019 uz nemaju hotelovy mod v servisnom menu, takze ak chcete tv do hotelov dajte si na to bacha aby ste nedopadli ako ja ked som odporucal SAMSUNG. Mne sa to stalo s modelom TV SAMSUNG UE43RU7172UXXH. Vsetky uz pouzivane modely so starsim rokom vyroby su ok a potreboval som rozsirit o 4 TV. :fuming:

ACD46
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung a hotelovy mod

Presne tak, je na case zacat veci riesit tak, ako sa na 21. storocie patri :D. A sice konecne sa vyprdnut na tunery zabudovane priamo do TV zariadeni vcetne zabudovaneho LCD panelu, obmedzujuce vsetko od A po Z. Je treba zacat pouzivat slusnejsiu techniku - t.j. osobitne LCD panel a osobitne nejaky set-top-box (idealne linuxovy + nejake vhodne nastavenie donho, zaheslovat pristup, atd.). V pripade problemov LCD panelu, postaci iba vymenit LCD panel a v pripade problemu set-top-boxu budete mat vzdy jeden kus v zalohe, pre pripad problemu - vymenite si vadny kus za funkcny kus, s predstavenou a nahratou Enigmou podla potrieb. Clovek si moze prisposobit naozaj vsetko doslova. Vsetko tak, ako to potrebuje konkretny hotel ci nejake ine ubytovacie zariadenie. Idealne je vyuzit uz len IPTV (LAN siet) namiesto nejakych "TV tunerov" a namiesto handrakovania sa s nejakou 50 rokov starou analogovou technikou (koaxialne kable).

Ja vlastne do dnesneho dna nerozumiem, preco uz kazdy set-top-box nieje free open-source Linux. Androidu resp. Googlu ich marketingovy trik vysiel a vdaka ich google.play so spustou aplikacii zdarma sa stal neuveritelne popularnym aj v set top boxoch a vobec aj na vsetkych inych platformach (uz aj v automobiloch vo forime DIN2 radii). Avsak na set-top-boxy alebo do TV zariadeni podla mna Android system vobec nepatri, nakolko uz aj ten samotny Android system je spomaleny jak hovado a nie to este navadzujuce KODI/XBMC - ako multimedialne centrum, preprogramovane uz aj do systemu Android, apropo zase dalsi chytry marketingovy trik... ze Android ma funkcnu verziu KODI/XBMC (niekedy open-source projekt urceny cisto len pre Linuxove systemy).

s3n0
Registrace: 7/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra