![]() |
|
SKYLINK 7 Výpadky obrazuZdravím, už asi 2 mesiace pozorujem na tomto programe občasné výpadky, v roznych časových intervaloch, niekedy raz za 30 minut, výpadok na 3 sekundy, zakockuje obraz, inokedy po 10 minutach a tak stále dookola,robí to len tento program, ostatné programy z tp 12 344 ok, výmena kábla, f-konektorov, LNB Twin Tesla TL-200, parabola Gibertini 80L Al, nastavená presne z meracím prístrojom, nič nepomohlo... výpadky nadalej, podotýkam, že to robí aj na druhom prijímači Cryptobox 750 HD, pripojený z druhej paraboly a LNB Inverto Black Ultra Single v druhej miestnosti, takže mám pripojené dva Cryptoboxy 750 HD, každý z inej paraboly a LNB, výpadky nadalej, len na tomto programe Skylink 7, Ďakujem za akukolvek radu, či názor. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: SKYLINK 7 Výpadky obrazuskylink nemam ale ja pozoruji vypadavani signalu v dvbt i lte internetu jako by se neco delo velkyho...mozna slunecni ci vesmirne erupce. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: SKYLINK 7 Výpadky obrazuObavám se, že sledovanost toho programu se bude blížit nule a tak ti moc lidí neporadí. Podle toho co píšeš to vypadá na chybu na straně vysílání. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
SKYLINK 7 Výpadky obrazuĎakujem za reakcie, program som vymazal... |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@pharaoto není řešení |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pharaoKdybych já měl vymazat každý program co zakostičkuje, tak se už nemám roky na co dívat (dnes např. v 16:54 TP 11876 a 11934 - asi komplet uplink Usingen).Ostatní kanály na TP 12344 (ČT a Prima +1) vykazují také chybovost? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: SKYLINK 7 Výpadky obrazuVčera jsem zaznamenal taky problém v DVB-T. Sat ok. Obcas me STB AB 702T ukazal na PM 12 a 13 kosticky nebo zadny signal. U nas byla mensi inverzni oblacnost a zaznamenal jsem i chvílema prijem z Prahy na 24 k.. Asi to nebude zadna slava s tunerovou casti, zejména citlivost a odolnost SFN. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |