![]() |
|
Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicMám TV Panasonic s kodekem H265,na který v pohodě přijímám DVBT2. Po instalaci Lepší TV mně nejde přepnout na vysoké rozlišení obrazu H265, nastane černá obrazovka se zvukem. Při nastavení na H264 obraz naskočí.Nepomohla ani rada v diskusi Lepší TV podržet 10 vteřin tlačítko při vypnutí a zapnutí TV. Na TV Samsung mně všechno funguje bez problémů.Má někdo na TV Panasonic tento problém taky? |
queen
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicChtěl bych jen trochu upřesnit můj výklad problému v předešlém článku. Problém s nastavením vysokého rozlišení obrazu na H265 mám pouze v aplikaci Lepší TV, kde je tato možnost přepínat kvalitu obrazu, v samotné tv Panasonic samozřejmě s programy s HD rozlišením žádný probém není. Na televizorech Panasonic je totiž možné přijímat Lepší TV zatím velmi krátkou dobu, tak by mně opravdu zajímalo, jestli má tento problém i někdo jiný, protože Lepší TV má asi 50 programů v HD a dívat se na všechno v SD je hrůza. |
queen
![]() |
|
RE: Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicOled Panasonic žádný problém při sledování HD Lepší TV. |
Eskamoter
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@EskamoterDotaz mimo misu.Když mas oled,mas uz skylink live aplikaci popripadne jak hraje jestli vyuzivas jejich sluzeb.Diky za info |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
@zertAplikace Skylink Live není u žádné TV Panasonic k dispozici. Při koupi Oled Panasonic mi nešlo o aplikace, ale o obraz a ten je excelentní. |
Eskamoter
![]() |
|
@EskamoterDíky za info.Skylink psal(asi před 3 týdny) že to spustí na podzim,tak mě zajímalo jestli jo.Já mám ledku 2018 tak to nezjistím.Jakou máš úhlopříčku.Já mám 49 palců 4k ale chtělo by to větší pozoruji ze 4m.Ale zblízka poznám kvalitu 4k.To musíš mít krásný obraz |
zert
![]() |
|
@zertPsali, že to uvolní na podzim. Mám 55GZ950E. Vzdálenost sledování 3m.Obraz je super, ale záleží na zdroji signálu. Naše DVB T-2 je bohužel tragické. Sledovat se dá pouze ČT HD a pouze jenom někdy. Mnoho lidí bude psát, že každý chválí TV co má doma, když už za to dal ty prachy, třeba 50litrů, tak přece nenapíše, že jeho TV stojí za hov... Já jsem dal za Oled LG 55E9PLA podobnou sumu a nemám problém napsat, že to byli skoro, co se týče obrazové kvality vyhozené peníze, když se člověk nechá, zblbnou aplikacemi, tak to takto dopadne. Dle mě, když chce někdo obraz a ne nechce aplikace, tak Panasonic a můžou si tady psát, co chtějí. Já osobně bych seřadil kvalitu obrazu na to, co mám možnost sledovat asi takto satelit, streamovaní, iptv, dvb-t2. |
Eskamoter
![]() |
|
@EskamoterOk mas pravdu![]() |
zert
![]() |
|
@EskamoterMyslím, že mezi Tvou LG a Panákem zas takový rozdíl nebude pokud si u LG patřičně nastavíš obraz, Panák je bezkonkurenční co do obrazu už z výroby a i z toho našeho DVB-T nic lepšího nevykouzlíš na jiné TV než z Panáka, sám mám loňského předchůdce FZ800![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 389 |
![]() |
|
RE: Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicEskamoterovi děkuji za zprávu, že mu na oled tv HD obraz u Lepší TV funguje, já jsem zkoumal nastavení Panasonicu a nic, co by můj problém mohlo způsobovat jsem nenašel. Panasonic používám na chatě a IPTV Lepší TV platím právě kvůli velkému počtu HD programů, proto mně velmi vadí, že mně HD nefunguje. Jak jsem již psal, doma na tv Samsung jedou HD programy bez problému. Skylink jsem dřív používal na HD satelitním přijímači, ale kvůli neustálému zdražování jsem ho zrušil. |
queen
![]() |
|
@lanceMožná jsem Oled LG neuměl nastavit, je to možné, ale kdo chce něco pořád nastavovat. U LG se mi to opravdu nepovedl a po třech dnech jsem to vzdal. Jestli není rozdíl obrazu mezi Oled LG a Oled Panasonic zas tak velký je samozřejmě subjektivní, každý má jiný zdroj signálu a hlavně každý má jiné oči a každému vyhovuje něco jiného. Panasonic jsem donesl domů, posunul jsem tři posuvníky v nastavení obrazu a bylo za 5 minut hotovo. Obraz nastaven k max. spokojenosti. To se Ti u LG nemůže stát. |
Eskamoter
![]() |
|
@lanceA mimochodem, FZ800 je taky skvělá volba. |
Eskamoter
![]() |
|
RE: Lepší TV - nastavení H265 na TV Panasonicpřesně tak, Panáka vybalíš z krabice a je to tam, myslím že GZ950 je v podstatě FZ800 s trochu přebarveným/vylepšeným menu a OS a nějakýma fíčúrama navíc (konečně aspoň fastscan Skylink), možná že vylepšený obraz.procesor také něco přinesl (pokud výrobce nelže a není tam ten stejný jako vloni) ale neměl jsem možnost je přímo porovnat |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 389 |
![]() |
|
panasonica co ta cerna u OLED a vypalovani ? stale tady nekteri pisi ze cerna neni cerna,jinej zas ze cerna je cela obrazovka, a ze se to vypaluje, apod, stale vaham mezi lonskou 4K fx780 a letosni gz950 OLED |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Proč to tady pořád někteří píší fakt nevím. Myslím tím vypalování, černá atd.... Až se ta Oled vypálí, tak možná už bude zastaralá a bude čas koupit novou. Anebo se to vypálí za 3,4 roky, ale s tím nic nenaděláš. Dnes nikdo z výrobců elektroniky potažmo TV nechce, abys měl doma TV 15 let. A tak je to se vším. Pokud chceš TV, tak si kup určitě GZ950E a nepřemýšlej nad vypalováním obrazu. Pokud budeš takto přemýšlet, tak si ji nikdy nekoupíš. To jako kdybych přemýšlel, jestli si koupi pračku, co když se mi vypálí za 5 let motor, sušička to samé a takto bych mohl pokračovat donekonečna.TX-55GZ950E mají momentálně na jednom známém webu za 34 990 Kč,- to je super cena. To jenom pro zajímavost. Já ji kupoval za 43 000,- Kč a taky se s toho nepůjdu oběsit, protože ten obraz mi za to stojí a kašlu na nějaké vypalování. |
Eskamoter
![]() |
|
@queenmám FZ800 a na lepšíTV stejný problem jako queen , ale já si myslím že to s HD kvailtou je spíše naopak , 265 je vyěěí komprese a už z principu zhoršení kvality , jedinou výhodou je tedy menší datový tok v případě pomalého internetu |
bobl
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicZůstaň v klidu, u LepšíTV bohužel i HD, nebo co to je, je pěkná mazanice, škoda... |
dreamKB
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Lepší TV - nastavení H265 na TV PanasonicKoukám tak 3-4 hod. denně, a na to, co dávají, stačí kdejaký šunt. A i na tom šuntu je poznat rozdíl v kvalitě vysílání. Takže nehledejme to v televizi. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
![]() |