![]() |
|
Přrstala jít tv!?Ted jsem přijel domů a dozvídám se že o půl desáte přestala fungovat tv.Co jsem ted kouknul blika na modulu červená dioda. To znamená že je modul k.o.? Zkoušel jsem to celé vypnout ze sítě ale nic. Nenajede žádný program. Mám Technisat S2 a modul od Skylinku na smart balíček Dík za pomoc. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
ne hoši1/ potrebujeme vedieť, či sa mu zobrazuje EPG na obrazovke TV.To bude znamenať, že TV mu zobrazuje cez HDMI výstup z Technisatu 2/ potrebujeme vedieť, či mu teplomery ukazujú silu a kvalitu signálu len bl.b.ec vylezie na strechu a začne točiť anténou. tipujem, že má prepnuté vstupy na TV |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@tomprnajprv si sprevadzkuj tv stanice CT24 HD alebo TA3 HD z orbitalnej pozicie 23E, az potom sa zaujimaj o CAM...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Přestala jít tv!Bohužel jsem se mnohokrát setkal u zákazníků s hláškou: televize píše že neni žádný signál. Ve skutečnosti se jim povedlo přepnout na televizi vstup z AV nebo HDMI na vstup TV kde nebyl přiveden žádný pozemní signál a televize hlásila : Žádný signál. V tomto případě stačilo jedno zmáčknutí na DO..... |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Přrstala jít tv!?Jenom říkám že víme že problém není v CAM. Říkal že nejede ani ČT24T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Přrstala jít tv!?jednou na vánoce volala babička antenáře, taky neměla signál. Bylo to na Štedrý večer, ale babičce chtěl pomoct. tak tam vyjel a zjistil, že babička má z anténní zásuvky do televizoru "natažený" špagátek. Kablík jí prý sebral vnuk ale když to prý jede vzduchem takovou dálku tak snad půl metru by mohlo špagátkem...No, myslím, že chyba bola medzi kreslom a DO. chyba si teraz dáva pivko a niektorí už chceli posielať točiť anténou. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Přrstala jít tv!?Mi se ted stalo to stejne, taky jsem zapnul a zadny signal (ale chtytam pouze FTA). Problem byl nedotažený F konektor na boxu. Když nejde ani FTA ale box zobrazuje žádný signál (takže to značí že nastavení vsupu na TV je v pořádku) tak není problém ani modul ani nastavení vstupu na TV jak píše bohuš. Problem bude někde mezi boxem a parabolou.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMzadny signal (ale chtytam pouze FTA).Problem byl nedotažený F konektor na boxuTo jsi zase pustil bublinu:nedotažený F-ko ti přece nepusti ani FTAčka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Přrstala jít tv!?tukan,Dagy2: 13 let ale to byla registrace jinak sem nechodím tak ted naposled jsem tu tak půl roku nebyl, nejsem žadný udělanec do sat techniky jen běžný uživatel, kterýmu stačí že to jede :)Byl jsem ještě jednou kontrolovat na střeše a dole stala žena a byl špatný kontakt na kabelu takže už jede. v 16:57 jsem psal že vše je na 0% tohle bylo první na co jsem koukal. Ale i tak dík za rady porady zase je člověk o něco chytřejší. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
@tomprdíky, že si napísal výsledok. 0% si písal, ale ťažko z toho "vše na 0%" usúdiť že sa jedná o teplomery sily a kvality.v tomto prípade by bola nasledovala rada skontrolovať F-ka. Tak fajn že si to našiel sám. Želám ti ostrý obraz a nechrčivý zvuk! |
Dagy2
![]() |
|
@korkoranVšak mi taky nejelo ani FTA. Jelo pouze DVB-T2 přes USB tuner.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@korkoranTim ze chytam pouze FTA jsem chtel řict to že nepouživam žadny modul. Takže mi tato část hledání problemu odpadla.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |