Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pevny internet vzduchem

Zdravím všechny poprosím o zkušenosti ,zda má někdo pevny internet vzduchem od T-mobile nebo O2, nevede ke mně pevná linka,tak bych to chtel vyřešit vzduchem, mám stb O2TV zatím napajený netem od Eurosignalu,ale jsou zde vypadky tv se třeba 10 krat denně kousne obraz. Tak se chci zeptat zda s tímto internetem od O2 nebo TM má někdo zkušenosti ,zda je stabilní a bez výpadků?
Děkuji

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pevny internet vzduchem

o2 tv nemam. ale ten net od o2 mam. ì kdyz mam jen jefnu carku ze ctyr tak to jde. sem tam vypadky ale lepsi nez nic. rychlost nic moc presneji na zatizeni staci jedna vec sledovani videa ci stahovani a uz i na mobilu nejde nic delat takze v hd nemuzu nic sledovat musim volit mensi rozliseni.
vezmi na zkousku pokud to jde.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Soused má od T-Mobile 20mb za 450, malá anténa v bytě a naprostá spokojenost

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Mám to stejné a naprostá spokojenost!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Co já vím, tak O2 má teď asi nově 5G internet vzduchem. U mě to má rychlost 100mb... Teď to mají nějak v akci za 650 Kč + 99Kč STB a TV je k tomu za 1Kč... Ale musí to být zřízeno jako nová služba, ne změna technologie. Kolega to má a je spokojený...

Kante
Registrace: 8/2016

A je to bez omezení dat...

Kante
Registrace: 8/2016

5G u nás nejde. Mám rok Internet Air Fix 20Mb. Měsíc byl na vyzkoušení s možností vrátit, tak to jelo, po měsíci mi začali omezovat rychlost, prý moc stahuju ( tarif bez FUP ). Jezdím na montáže, takže ho už pár měsíců využívám jen pár dní v měsíci, tak by skoro po roce zrušili omezení rychlosti. U nás není kam přejít, jinak bych to zrušil

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Je to od O2 a ty výpadky, někdy dlouho nic a z toho i několikrát denně, nejčastěji "SIM karta nenalezena" a podobný ždurchy

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Pokud bych se dnes měl rozhodovat mezi lokální wifi a fixním LTE, jednoznačně bych volil druhou možnost. Recenze třeba zde, viz https://(nevhodné slovo)/y2qghg4k A až se BTSky přestaví na 5G, tak to garážisti můžou zavřít úplně.. :))) Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Tak ještě jednou a lépe: https://bit.ly/2J6FGKy

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Mam od zacatku Pevny internet vzduchem od T-Mobilu a jede to jako fik! R^

esquire
Registrace: 7/2008

Vsichni co pisete, ze to funguje skvele, opravdu to pouzivate na sledovani televize (O2TV), tedy to na co se pta tazatel?

Pouzivam LTE 800 jako pevne pripojeni od pocatku kdy to spustili, funguje to skvele, ale na sledovani televize bych to nedoporucil.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Ořezávají rychlost max. 20Mb na stejném místě do mobilu klidně 50 a na pevném modému jen 20 Rv

jona
Registrace: 10/2007

Nemam primo O2TV, ale T-Mobile TV a funguje to vyborne.

esquire
Registrace: 7/2008

S tarifem od

T-mobile se dá službu mít i za 330 Kč / měsíc

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra