![]() |
|
Jen pro pobaveníDnešní informace z restaurace od "situace znalého"Digi od ledna kupuje již neexistující Skylink a Skylink nejlepší služba,nevím kolik měl piv, ale Premiér Sport bude i na Skl.![]() ![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníTo ja jednou jel v buse a poslouchal jednoho hlasiteho jedince, jak poucuje prisediciho o satelitech. Rozhodne se nepovazuju za profesionala, ale takove nesmysly co mu vykladal jsem jakziv neslysel...![]() ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
@lglbJa jsem zase slyšel jednoho takového který nedokázal pochopit že i na satelit potřebuje STB. Kampaň na DVB-T2 pochopil stylem "na DVB-T2 potřebujete STB ale na satelit stačí TV".T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníTakže pridám aj ja jednu kačicu. Mne pracovník Telekomu, keď som vybavoval Magio Go povedal, že po novom roku bude Liga majstrov aj v Magiu a Digi SK. Takže sa nechajme prekvapiť![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@JanMA načo by potreboval STB ak má TV so satelitným tunerom![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníPánové, jak vidíte na posledním příspěvku, komunikace není jednoduchá věc, častokrát nerozumíme v tomto oboru jeden druhému. Tohle je velice těžké posuzovat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníZa mnou prišiel raz jeden dochodca, ktorý má upozornil že je v problematike satelitnej techniky ako ryba vo vode.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
JanMno ale to ti řekl pravdu příteli ,si asi trošku neznalý ale to nic.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobavenínuž, k android tv "box" potrebujem - má IBA DVB T2 a S2 a tam, kde je inštalovaný T2 ešte nie je, takže tak :-)našťastie, vcelku dobre funguje s/live. |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníTaky by se občas hodilo kdyby někdo u běžných lidí vyvrátil mýtus že satelit automaticky znamená podepsanou smlouvu s operátorem a měsíční poplatky. Obyčejní lidé zřejmě neví že existuje FTA, na kterém lze občas najít i prémiový obsah (např. na RTL všechny závody Formule 1). Když jsem chtěl doma zavést satelitní příjem tak se mě doma jako první věc ptali kdo bude platit ty poplatky a nikdo nevěřil tomu že lze sledovat satelit zadarmo (tedy pouze za cenu paraboly, LNB, boxu a kabelů).T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: Jen pro pobaveníMám ještě jednu kachnu a to že někteří si myslí že po přeladění STA na DVB-T2 nebudou muset kupovat nové TV/STB. Přitom potřebovali STB už při vypnutí analogu.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@mpatriSkylink Live funguje dobře? Zkoušel jsem na něm jednou Markízu International (v rámci možnosti vyzkoušet na 30 dnů zdarma) a vydržel jsem to asi 10 minut. Takovou nestabilitu a mizernou kvalitu zvuku jsem ještě neviděl.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
![]() |