Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

cestina na premier sport

neviem ako vam, ale mne vadi, ze pri prenosoch z premier league je coraz viac komentaru v cestine..ked isla anglicka liga na digi sport vacsinou zo slovenskym komentarom..preco sa nie je viac slovensky komentovanych zapasov nerozumiem...aspon ze na nova sport je jozo havrilla..aj cez wimbledon sa na to aspon dalo pozerat

pamka
Registrace: 10/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cestina na premier sport

S O2 a T-Mobile navic.

Unlucky
Registrace: 9/2019

100 ludí 100 názorov...čo sa tebe pači sa nemusi pačit inym....niesme zvyknuti na českych komentatorov pri Premier league preto,lebo 3 roky sme ich tam skoro vôbec nemali...ale od tejto sezony uz Premier league vysiela aj O2TV.cz a T-Mobile.cz,tak preto tam asi tí českí komentatori pribudli...ked som si pozeral FB,tak áno vela ludi tam písalo negativne komenty na ich komentovanie včerajšieho zapasu united-liverpool,ale hovorim nikdy všetkym nevyhovieš...českym divákom zas môžu vadit tí slovenskí komentatori

jožko
Registrace: 7/2016

je to vec nazoru. Mne napriklad pri hokeji alebo aj cyklistike vyhovuje viac cesky komentar. Avsak na Premier League by si ceski susedia mohli vychovat lepsich komentatorov, nakolko slovensky koment Premier League je omnoho lepsi...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Unlucky

zas tie tvoje nadávky,že si má dat lepšie lieky alebo že je dmnt?Už si tu za taketo reči dostal asi 5 banov!Neboj sa to,že admin nezistil kto si neznamena,že to iní ludia nevedia...stále mas ten isty slovnik a stále sa zapajas do tych istych diskusii...keby mám napisat všetky tvoje nicky čo si tu mal,tak by mi to trvalo asi 1.hodinu...myslel som si,že už si sa poučil,ale stále to iste dookola..kto má iny nazor ako ty,tak si má dat lieky alebo je dmnt

jožko

@Unlucky

zas dookola to isté...už tu odteba čítam toto isté asi z 8 profilu..kolko ich tu máš ešte vytvorených?

jožko

@jožko

Jediny. To, ze mas haluze a myslis si, ze jsem nekdo, kdo tu ma uz nick ukazuje, jaka jsi ztracená existence, ktera potrebuje silna antidepresiva. Napis to ještě petkrat a pak si pro ne zajdi :*

Unlucky

FB stranka Jozko Barcelona je v*l, ano, zlato? :* :laughing: :laughing: Evidentne uz lidi poznají, co jsi to za narušeného cloveka :laughing:

Unlucky

@Unlucky

stále dookola tie isté nadávky a ten istý slovnik..mal by si aspon zmenit svoje hlášky...ale tak bohožial..ty si budeš IPečku menit asi stále..cize tyh profilov tu budes mat aj 100 a zas niekomu inemu nadávat,že si má dat lieky alebo,že je dmnt... skončil som debatu..majsa pekne

jožko

@pamka

presne tak.! na slovenskych digisport by mel byt komentar vo slovenstine,a na ceskych novasport v cestine, take to nechapu ze to tak neni, po 25 letech od rozvodu, je to docela extrem, :)))

kristian1

vaše starosti bych fakt chtěl mít :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

@Moleskine

Unlucky už si na blackliste a hned mas novy profil??to už fakt nieje normalne čo sa tu deje..

jožko

@Moleskine

To kvoli tomuto prispevku si sa tu registroval? Ty tu budes tiez velkym prinosom...

black13
Registrace: 6/2006

@black13

zaregistrovany je už od 09/2019..cize on už ten profil ma vytoreny cca 1 mesiac aby mohol pisat dalej,ked dostane ban na inom profile (Unlucky).Nikto nevie kolko ich tu má vytvorenych...len ja osobne ho vidim tu ludom nadavat už asi na svojom 8 profile

jožko

Když to tak čtu jsem rád, že jsem z té generace kterému nevadí ani slovenština ani čeština

jiriN
Registrace: 3/2019

Nesmyslné vlákno. Jestli se ti to nelíbí, tak si přepni jinam. Zcela jednoduché.

bretah
Registrace: 9/2012

nedokazu si predstavit ze by napr na francouzskych programech nekdo komentoval trebars ve spanelstine

kristian1

Ze slováků jedině Hlavena nebo Jožo Havrilla. Jinak jsou neposlouchatelní, čimž nechci říct, že by ti naši byli o něco lepší Rv

William cz
Registrace: 10/2016

Sice jsem nezažil Československo, narodil jsem se v 93, ale slovensky rozumím dobře a co se týče komentátorů PL, tak mě nejvíc baví ten slovenský chlapík. Bohužel neznám jméno, ale styl jakým ty zápasy prožívá je super. Z čechů snad jen Svěcený 👌

Beny30
Registrace: 7/2019

Ano, pořád dokola. Také jsem pro to, aby se na českých stanicích mluvilo česky a na slovenských slovensky. Třeba nechápu,jak může mít Český rozhlas, potažmo Česká televize ve Španělsku zpravodajku, která mluví cizím jazykem. Každý den na mě z telefonu, nebo v obchodě někdo mluví slovensky. Jak tu už zaznělo, 25 let po rozvodu...

acce
Registrace: 11/2008

tak už vás vyslyšeli... :laughing: :laughing: :laughing: , ale taky nic moc
:8)

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

@pamka

https://www.parabola.cz/forum/topic-98496/
Pro mě je nejlepším komentátorem PL Matúš Lukáč R^

kokun
Registrace: 5/2015

@kokun

presne jak tam někdo pise-vytahnout zvuk ze stadionu nez poslouchat zbytecny kecy komentatoru-proste moc mluvej,a plno věci okolo,jak když jsou placeny od slova,a slovaci toho nakecaj ještě trikrat vic nez cesi :)))

kristian1

ale na poláky nemáme my ani vy...co ty kolem toho namelou, zlatý Karol Polák... R^

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

Nejlepší byly komenty hokeje v 80.letech když k mikrofonu pustili Slepičku to bylo něco, jako "Hrdina...5 vteřin ticho Lukáč....zas ticho Šejba ticho...gól takový minimalistický přístup :)))

rada09
Registrace: 12/2012

Názory se různí, za mě je to lepší než minulé sezóny.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra