Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

o2-nová karta

Ahoj, prosím o radu.
Mám zaplacený balíček O2TV SPORT. Platil jsem přes platební kartu a teď mi přišla nová a nevím, kde změnit možnost platby - změna karty. Bohužel se nemůžu dovolat na O2 linku, tak bych byl rád za pomoc ... Mám to do dneška podle platnosti karty a nevím, jestli automatikcky vezmou v platnost novou kartu ci ne. Má s tím někdo zkušenost? Karta má stejné číslo, jen to 3 číslo a doba platnosti je jiná. Taky nevím, jak změnit heslo k účtu??? V MENU u účtu jsem nic potřebného nenašel. Díky za radu! Lukáš

Nick1612
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: o2-nová karta

https://www.o2.cz/osobni/chat?openChat=1

bretah
Registrace: 9/2012

Bretah

Díky, bohužel je to podobné jako na tel. lince O2.

Nick1612
Registrace: 1/2006

@Nick1612

Přesně tohle jsem nedávno řešil já sám.V den obvyklé platby přišel e-mail od O2:"Je nám moc líto, ale z Vaší platební karty nebylo možné dokončit platbu ve výši 199 Kč. Proto v tuto chvíli není možné službu O2 TV Sport Pack využívat.
Kontaktujte prosím svého poskytovatele platební karty nebo nastavení své karty pro platby na internetu.
Platbu můžete kdykoliv zopakovat po přihlášení k Vaší O2 TV".Jelikož jsem měl už novou kartu,provedl jsem z ní platbu.Ještě týž den přišlo znovu na mail potvrzení platby.Pakliže ti není něco jasné,mám funkční PM(soukromé zprávy).

jerzy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra