Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Opět se nedá přihlásit k O2

Komu se opět nelze přihlásit? Tohle už je neuvěřitelné, jak je to dlouho, kdy byl tento problém

chl32
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opět se nedá přihlásit k O2

nic nejde.V archivu CZSK/premium se mi to načítá donekonečna,a pak se zasekne a musím restartovat zadním vypínačem,tak nevím komu to jede.Myslím si že je to záměrně.POlatíme a nekoukáme se. :crying:

Carlo62
Registrace: 1/2018

@Carlo62

Mě to samo..jenom tvrdý restart..na PC to už naskočilo po pěti přihlášeních..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

Normálně to jde se přihlásit.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@bretah

Přesně tak.Od spuštění této služby-balíčku,tak je z jejich strany upozornění v jeden okamžik pouze jedno zařízení.Pokud někdo poskytne přihlašovací udaje třeba dalším pěti nebo deseti lidem,tak to pojede všem.Ale to je chyba na jejich straně a vyřešit si to musí především oni. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

proč to kupujete když to nefunguje...lm je všude jen to musíte umět tak na sobě makejte...

zibi
Registrace: 6/2013

tí, ktorým som dal v CZ na seba zmluvu cez Orangesat sú zrejme spokojní. A niektorí tvrdia, že satelitné vysielanie bude nahradené IPTV ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@zibi

Práva na LM u nás OFICIÁLNĚ vlastní a vysílá pouze O2, tak mi pověz, kde si může takový BFU teď pustit třeba zápas Citizens aniž by musel sondovat na liveonsat, řešit multistream, nebo točit lavorem někam daleko na východ?! A o Acestreamu, Sopcastu se ani nezmiňuju.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Jinak už se zítra těším na další poukázku za pětikilo, budou brzo Vánoce a tak.. :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@hobo

4 zařízení a sport balíček 1 zařízení. Kde jsi přišel na deset. A ty 4 zařízení můžou být pusteny naráz. Aspoň to tvrdí reklama. A u nich na prodejně.

satman1
Registrace: 9/2010

@Scruffy - řešení

ať to daj na satelit :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@bretah

Co to je nasadit DRM?

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

@satman1

A zkoušel jsi to? Asi ne, jinak bys věděl, že ti klidně pojede set top box a k tomu 7 dalších zařízení (mobil, PC atd.)

bretah
Registrace: 9/2012

@lipagamb

http://www.streamhosting.cz/cz/podpora/caste-dotazy/co-presne-prinasi-drm-a-jake-typy-drm-podporujete_/c146

bretah

@ivo2001

Na satelit, kvůli vysokým nákladům, O2 nikdy nepůjde. Dokud nebudou mít svoje streamy pořádně zabezpečené, a to včetně autorizačních serverů, tak se to bude pořád objevovat, tyhle výpadky. Ty, jako zákazník, máš jediný nástroj, jak jim dát najveo nespokojenost - neplatit to.

bretah

@lipagamb

@bretah: lol, jako vubec by me nenapadlo,z e DRM O2 nema nasazene od zacatklu, ale tady je videt, ze asi hodne spechali aby mohli prodavat
@lipagamb DRM je takovy udelatko, ktere bez radne licence nedovoli napriklad implementovat sluzbu do premium verze CZ/SK pluginu

v souvislosti s tim, me vrta hlavou jak vlatne OpenATV implementoval NFLX do Enigmy

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

@bretah

Zkoušel můžu jen 4 zařízení a když chci změnu musím další umaznout, píše to že mám překročen počet zařízení a nejde se přihlásit. Nemá jejích net.

satman1

@bretah

Jsou to šašci ... vysoké náklady ... pokud mám na práva, tam mám i na satelit. Když na to mají v Albánii, tak proč ne tady ...

Je to směšné ... toto by se nemělo stát ani jednou, ne tak 3x za 2 měsíce ... a to jejich odškodné ... to je opravdu dar :)

Měj se :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001

Nechápem prečo nejdú na satelit, kopec vecí by sa vyriešilo v prospech zákazníkov. Ale chápem zase lováčky a tam sa im asi nechce investovať, že by strach z nevrátených investícií...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Tak chápeš, nebo ne???

bretah

@bretah

Neboj, chápem, viem, že je to všetko o peniazoch.
Piráti a hackeri sú vždy krok vpred, všetko sa dá prelomiť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@kostik123

Satelit je nuda. Musíš koukat v reálném čase. Nebo pracně nahrávat. To už začíná být o ničem. Zpětné zhlédnutí je lepší.

satman1

@satman1

Ak máš poriadny prijímač tak ani omylom to žiadna nuda nieje... R^

kostik123

Předpokládám, že dnes to bude pokračovat Zápas Slavia vs. Barcelona bude zátěžový test jejich TV služeb a myslím si, že se jim to zase zhroutí...... Možná se mýlím a už to vyladili... Uvidíme necháme se překvapit :8)

shiraz
Registrace: 8/2008

@satman1

Přesně tak,jak ti to objasnil bretah. ;) Oni o tom moc dobře vědí a udajně chystají během října-listopadu opatření,aby to již šlo opravdu v jeden okamžik pouze na jednom zařízení.Samozřejmě upřednostněn má být jejich stb.Jedná se samozřejmě pouze o balíček Sport pack za 199,-

hobo
Registrace: 1/2007

@satman1

Raději si vychutnám nudu na satelitu, kdy se nemusím strachovat, že mi večer Orangesport na SAT nějak vypadne nebo něco takového. Sedět doma a půl hodiny předem se někam přihlašovat s vidinou, že mi to vypadne nebo vůbec nenaskočí... Děkuji pěkně, to raději tu satelitní nudu. A opravdu nevím, k čemu by mi bylo zpětné prohlížení sportovního přenosu. Většinu fanoušků co není LIVE už moc nezajímá. A filmy si na satelitu nahraju, seriály naprogramuju, mohu to pak sledovat třeba za měsíc, za rok... mám to u sebe na disku. Pro mě osobně IPTV

jirka67
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra