![]() |
|
Nejde arena sport HDDobrý den,pustil jsem tv a nejde Arena sport HD,byla nějaká změna kterou jsem propásl?Mám balíček Hd.Piše zakodováno.Ještě jsem koukal na nabidku a měl bych také přijimat kanály Joj cinema Hd,Spektrum Hd,ty mě nikdy nešly,nevim proč..dik za info |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Nejde arena sport HDProblémy s AS1 HD už se řeší delší dobu. Také jsem to řešil. Je potřeba zavolat na zákaznické centrum a modlit se, že to zrovna vezme někdo kompetentní. Já měl to štěstí na druhý pokus a společně jsme to krok za krokem rozchodili. Refresh karty přes Můj freeSAT nepomohl. Pokud máte balíček Plus HD, tak by vám JOJ Cinema HD měla jít, ovšem nevím o tom, že by měl být pro zákazníky freeSATu dostupný Spektrum HD. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
acceDik za info,tak budu muset asi zavolat,info linku.Mám doma ještě jednu kartu a na té to jde,tak je to zajimavé.Kartu jsem měl mimo tv nebo satelit.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Nejde arena sport HDNa Facebooku freeSATu se to řešilo celkem intenzivně. Půlka lidí říkala že jim to jde a půlka že ne. Je to asi karta od karty. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
@tomeka od kedy ide Spektrum HD na freesate ??![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@maradonaSpektrum HD nie ale Arena sport HD ano!![]() ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
Arena Sport HD DIGIDnes jsem zaregistroval na Arena Sport HD od Freesatu pripojeni kodovani od DIGI TV, tak uvidíme zda to pujde od nového roku i na Digi cz. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |