Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Nejde arena sport HD

Dobrý den,pustil jsem tv a nejde Arena sport HD,byla nějaká změna kterou jsem propásl?Mám balíček Hd.Piše zakodováno.Ještě jsem koukal na nabidku a měl bych také přijimat kanály Joj cinema Hd,Spektrum Hd,ty mě nikdy nešly,nevim proč..dik za info

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde arena sport HD

Problémy s AS1 HD už se řeší delší dobu. Také jsem to řešil. Je potřeba zavolat na zákaznické centrum a modlit se, že to zrovna vezme někdo kompetentní. Já měl to štěstí na druhý pokus a společně jsme to krok za krokem rozchodili. Refresh karty přes Můj freeSAT nepomohl. Pokud máte balíček Plus HD, tak by vám JOJ Cinema HD měla jít, ovšem nevím o tom, že by měl být pro zákazníky freeSATu dostupný Spektrum HD.

acce
Registrace: 11/2008

acce

Dik za info,tak budu muset asi zavolat,info linku.Mám doma ještě jednu kartu a na té to jde,tak je to zajimavé.Kartu jsem měl mimo tv nebo satelit..

tomek
Registrace: 1/2006

RE: Nejde arena sport HD

Na Facebooku freeSATu se to řešilo celkem intenzivně. Půlka lidí říkala že jim to jde a půlka že ne. Je to asi karta od karty.

acce
Registrace: 11/2008

@tomek

a od kedy ide Spektrum HD na freesate ?? :))) mne to ide len v SD ,Skylink Digi samozrejme v HD.. :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Spektrum HD nie ale Arena sport HD ano! :razz: :laughing:

A je to
Registrace: 4/2019

Arena Sport HD DIGI

Dnes jsem zaregistroval na Arena Sport HD od Freesatu pripojeni kodovani od DIGI TV, tak uvidíme zda to pujde od nového roku i na Digi cz.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra