![]() |
|
Česká televizeNáhodou nevíte, jak se jmenuje pakt zavazující média informovat prounijně, ke kterému se připojila i ČT? Nemíním tady otevírat vášnivou debatu. Jen mě to zajímá, abych si dohledal podrobnější informace. Informaci jsem před časem zachytil v rádiu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 396 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Česká televizeTo muselo být rádio!!! Ruské, ne?Jestli nechceš otevírat debatu, neprovokuj otazkami založenými na lehce prokouknutelnými fake news. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Česká televizeTak to snad jedině u Soukupa na Barandově mohls zachytit. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Česká televizeRozhlas Jaromíra Soukupa a Pitomia Okamury |
lineker
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Česká televizeono je to pravda, že ČT musí informovat prounijně. Jen nevím, zda se jedná o pakt. Jednou to potvrdila i Jílková, že ČT nelže, jen má povinnost zprávy zobrazovat z unijní stránky.. (takto to přesně neřekla, ale nějak podobně.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Česká televizeJasně, ještě tu chybí ruský troll. Soukupa nesleduji, ani Okamuru. To ale neznamená, že bych jim chtěl upírat možnost se vyjádřit. Informace jsem hledal hned po vyslechnutí a na netu jsem se ničeho nedopátral. V názvu bylo tuším nějaké severské město. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboPeeneműndeVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Česká televizeAdmin téma může klidně zamknout, protože se kloudné odpovědi s největší pravděpodobností nedočkám. Asi se zeptám na webu o vaření. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Česká televize@f4turbo: pry na mimibazar.cz to oplyva odbornicemi ;-) ted vazne, je to samozrejme zveliceny blabol, nekdo si neco vylozil po svem a uz nekolik let ten vyklad zije vlastnim zivotem, jinak hledej na serveru o radiu a televizi a zamer se na rok 2003, v te dobe se tehdejsi politicka garnitura take pokousela CT "umravnit"T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Česká televizeTak se jen zeptam. Jste normalni?@F4turbo Vis, tyto dotazy sem nepatri. Studuj smernice rady CT, doporuceni, RRTV (Rada pro rozhlasove a televizni vysilani) a vis. Vse je dostupne (ze zakona na internetu). Nediv se pak reakci. Ano, castecne je to tak. Jsme v EU, to neni nejaka nepochopitelna, "mystery thing". Videl jsi nekdy aby (i kdyz soukrome, no federalni) stanice v USA kecaly protiamericky, tzn, proti federaci, statu. Musi ze zakona udrzovat smer. Tyce se to zejmena ABC, NBC, CBS, PBS a i Fox Network. RF (Ruska federace), stejne tak. To same plati pro vsechny, u nas verejnopravni, stanice v EU. Studuj, mas internet. @knawi Divam se na datum tve registrace a neverim vlastnim kukadlam. Kolik Ti je let? Nemusis odpovidat, intelektem tak 12. Nejde o to Rusko, ale "rádio!!!" Uz i 15 leti nepouzivaji (!!!). Nic, my z toho mame srandu - !!!, hmmm - "Ty ty ty":) |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Česká televize@all: lehce OT, zkuste si na HBO skouknout miniserii The Loudest Voice z produkce ShowTime, skvela sonda do dnesniho medialniho svetaT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Česká televize@ksiltVidis, jak to je. Nechapou. Nevsiml jsem si tve reakce. Vedi vubec, ze onedlouho jim zbydou pouze teleshopingy na satelitu? Pouze za chovani a pristup. My jsme si dlouho platily Sky UK, dokonce i kdyz byl hacknuty. Proc? proto. Ksilte, zdravim - dadan (cs forum). Zkratis si to na x, no co:). A to jeste i analog ve Videocryptu (ted vsichni mysli, to co je? Asi nejaka pastika z Liverpoolu:)). @all Tak se opet naucite odpovednosti a sve blbosti, nervaky, budete psat na facebook, etc. To i za franka, slusneho chlapa, ktery vam prinasel pouze TV program na Italy, ktery bezne nemate. Drhans Vam prinesl neco, abyste zkusily - Sky Q. Neni spatne... Neeeeee, ze radeji smajlik - vyblute leco. Pod nim 4 zdvizene palce. Opet podobne datum registrace... Nooooooo.... Detske hriste, nebo odborny server? Jestli se jeste probudi Vlado (zdravim), tak vas dorazi...:) Cim? Intelektem. To neni pouze IQ, ma mnoho vrstev, prvni je "slusnost". Cus, deti. |
wenk
![]() |
|
@wenkVlado a slusnost... to je dobry vtip, ale jinak ok :-) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Česká televize@wenk...Tolik písmenek a k věci NULA. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Česká televize@wenk: hehe zdravim, ziram s otevrenou hubou, to uz je let ... nj zlatej VC a zlaty Sky, ale to bychom tu asi odbihali od tematu, za Sky sem svyho casu tratil majlant,a le vyplatilo se, brutal se vyplatilo ;-) jj zkratil sem si to na x, jakoze verze pro expaty, to vis ty dve souhlasky vedle sebe, to bylo na ne moc :DT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
@lance@lanceOno to neni tak, on je absolutni recesista i srandista. VF naprogramoval toho tolik a ucil i mne (jo, jo), samozrejme i dalsi. Reagoval zpusobem -vy budete po sobe stekat? Tak tady mate buldoga:). Myslis, ze by nekdy dostal "ban" na tomto serveru? Neeeee, zmenil 5x za den nick, "a ides". No jeho cil byl vzdy, aby jste se probraly. Sokova terapie:) Pak se divite, ze chybi odborne clanky? Aby stary (jsem nejmladsi, jeste se mi chce) gardi za vas dreli? ----------------------------------------- Rozdil mezi kabelovkou a satelitem je ten, ze: Kabelovka vam urci to, co majitel chce - na co mate cucet. (ok, v 99% populace to skutecne staci). Satelit? Vy si vyberete, na co chcete se z celeho sveta, podivat... Jednoduche. IPTV? Ano, umoznuje dnes mnohe. Nahravky u nas... Prd. DRM, DRM2, DCMA.... Hmmm, za 50sec mam dokument 1:20 v puvodni kvalite na svem disku. Netflix? HBO GO? Sledovanitv? Vsechno. Proc zrovna dokumenty? Nekdy, kdyz studujes (cely zivot) se potrebujes k necemu vratit - online nahravky 30 dnu a konec. Chapes? Volne nikomu nic nedam, spolecnosti si vazim, od jisteho casu. Ne, rozhodnuti bylo na nas, ja i jisty pan "from an Austria". Byl cas... |
wenk
![]() |
|
RE: Česká televizeKsilte, jasne - taky majlant, kamo. Nechapou, jak slozite bylo vubec sehnat prvni, dostat ho sem z UK, smoluvy na zname, byt perf v EN, protoze obcas musis i volat Sky, z CZ. Pace s 5.1, nechapou jak drahe...Ne zlate, platinove:) casy. A stalo, stoji to za to. Nekdy si za to proste zaplatit... @F4turbo Cekal jsem podobnou odpoved. Napsal jsem Ti, zdrzovat se nebudu, mas forum CT na facebooku. Jen i tam aby Te neposlali nekam, tvuj dotaz je nesrozumitelny. Cetl jsem neco jako.... A nic. |
wenk
![]() |
|
RE: Česká televizeTakže si kvůli tomu budu zakládat účet na sociální síti? |
F4turbo
![]() |
|
RE: Česká televizeTo raději písnu přímo ČT. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Česká televizeKdysi o tom mluvili u kotelnice a v radě čt.. jinak k 30.10. končí u Vodafone/UPC/ ruská stanice RT. To bude řevu v malé moskvě v práglu ve stodůlkách..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
@F4turboStačilo dnes sledoval jednání vlády a hned je jasné jak to s tou pravdomluvností ČT je |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranto by mě zajímalo o čem DNES jednala vláda...?? poreferuj |
lance
![]() |
|
@lancePoužij červené tlačítko![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Česká televize@F4turboJsi fakt turbo (F4 - dobry box:), btw)). Vidis - pochopil jsi. Ne, ono to neni tak. Pokud by, jen na okamih, nekdo zavahal - co se dnes muze stat? Chaos, bordel, panika a ani nevis jak, na Vaclavaku Ti pristane v analu - PAPRIKA:). No vidis, jeste to zrymuji. Jednoduse - "rozdil intelektu", noooo. No proto, nekdy, ve vyjimecnych situacich je nutna i... ne lez. Skryt pravdu, zakryt dejinne udalosti, nejak odkecat, aby spolecnost i stat, jednoduse... byli v cajku... Proto, protoze by nikdy nepochopili, co se kolem nich deje. Pritom jsou to lekari, zachranari, et cetera... Ve zkratce, nyni chapes, vedel jsem, ze pochopis.:) Jen jsi na odbornem foru, to si musis pamatovat. Musis brat v potaz, ze vetsina lidi uvazuje jinak. Maji praci v jinych odvetvich, nebo studuji (no tezko uveritelnych tech 40% - pedagogicky vzdelanych, odhadem tak 30, max., vase deti kdo uci). Proto deti....:) Nemej nejaky blby pocit. Drzost je zaklad postupu k zvedavosti, nechybi Ti, ani nam. Byli jsme na sebe vsichni extremne drzi... Rozdil mezi tim byl, pres PM, jsme si predavali znalosti a nikdy nebyli lini:) No chapes, myslim, ze ano. Welcome. Bez znalosti, zkusenosti - kazdeho "osobni nazor" ma nulovou hodnotu. I muj byl take, kak... no extrement a drzy - jak opice:). No meli jsme snahu, za kazdou cenu se vzdelat a ziskat informace, podklady ke svemu "JA A MUJ POHLED NA SVET"..... Protoze? Proto. P.S. Tak to neber spatne, jen se zamysli. Nevstoupil bych do debaty, kdyby nebylo mim cilem te rozehrat jak symfonicky orchestr, protoze? Proto. Jeste jedna vec. Nyni, po urcite dobe na Slovensku (prepisy pozemku), delam porad chyby v minulem case, proto "y" a "i", ktere muzou kazdemu pripadat jako "nevzdelany pitomec". Proto i bez diakritiky. Hough. Take care. |
wenk
![]() |
|
@korkoranale notaak, píšeš, že "Stačilo dnes sledovat jednání vlády..." tak o čem DNES jednala vláda...?? jednoduše odpověz, mně by to zajímalo, nic víc... |
lance
![]() |
|
LanceTaky čekám, že se něco dozvím...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |