![]() |
|
Česká televizeNáhodou nevíte, jak se jmenuje pakt zavazující média informovat prounijně, ke kterému se připojila i ČT? Nemíním tady otevírat vášnivou debatu. Jen mě to zajímá, abych si dohledal podrobnější informace. Informaci jsem před časem zachytil v rádiu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 396 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Česká televize@lance, @saxonSupeeeeeeer. Bych to davno dal dokopy, no proste nebyl cas, porad na max, jak oba 2 vam vse davaji znalosti z oblasti prijmu. @saxon, neuveris co ty blazni udelali za merak, no kdo? Opet Rover. Pripravuji clanek. A neni ani tak drahy. N.E.S.K.U.T.E.C.N,EEE. Tam, kde nic se nic nechyta, na krajnich, hopla, bac. Nacte NIT, LOCK. Neuveritelne. Za pul roku prijde na trh. Kdyz ho dostanes do ruky, noooooo:):) Uvidis. Jsem ho nahodou dostal, jako darek. No vis, makas, mas. Prisel na nas trh, ted to hodim Lubosovi to 3nca jako subdova... pro celou stredni Evropu (uz to mam hotove i ten HiS...n, vse stiham po ceste, i to pro hotely, vydrz kamo). A neni tak drahy. Neskutecne. Vse co mam doma, ani nic. Jen v obrazu vidis nepatrny naznak modulaci. A to teda ty naj stroje, jak mas i ty. Teda vidis, naznak signalu, neco tam je.. no velmi, velmi slabe. Ted jsem top donesl, ze Slovenska (mesic), tresk, bum, bac. NIT - okamzite, vsechny info o satelitu, EIT, PAT, PMT a dokonce i obraz. Nooooooo, o tom bude dalsi clanek. Neskutecne. Tumner, frontend - made in Japan. No opet S... Do 2 tydnu, predstaveni.... Jeden samozrejme mas. Vse, co mame doma - i to drahe, muzem zaskladnit:). A ze to byly castky.:) @lance, drz se:), drz se. Ty nase deti. Nechapou, ze nekdo to musi prevzat, tak, nebo tak. Jdu spat, tak dobrou vsem. Nestiham, nonstop. No, mam vse. Tak nastupuji odborne veci, zacneme jich ucit a potom chlapy, mate cely zivot, perfect money, never to be offline (not a work), simply a life. Good night. P.S Saxon, doted si s Roverem hraji, neuveris. Prekonali vsechno. Zatim. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |