![]() |
|
co se to deje s dvbt?poslednich nekolik dni mam problem s prijmem nova action a ostatnich stanic ve stejnem muxu.uz mne to donutilo koukat pres net pres jiste aplikace na mobile jakoby to dvbt sabotoval skylink a nutil lidi k prechodu na sat o cemz premyslim jelikoz to neprestava. signal to chcili jde pak zakostickuje a prestane zas na dlouhou dobu pak zas ukaze a prestane uz sem zkusil i novou antenu obe sita se zesilovacem i bez i s lte filtrem, zkousim antenou natacet z trech vysilacu ale u vsech je stejna situace. nevim jestli nekdy zas to vrati k normalu nebo je to uz trvale. tak se chci zeptat je nejaka udrzbova vyluka? snizeni vykonu vysilacu, nejake problemy u provozovatele dvbt? nebo muze za to inverze ci slunecni erupce ci co? a divim ze nikdo jiny tu na to nestezuje. ziju na hranici stredoceskeho a libereckeho kraje a zkousim s 25, 42 i 44 kanalu. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: co se to deje s dvbt?Nejsi sam komu to asi blbne. Momentalne jsou inverzni oblacnosti a jsou mimoradne prijmove podmínky zejména dálkového prijmu a tudíž se muzou ovlivňovat nektere multiplexi na stejnem kanalu. Včera jsem zaznamenal stejny problém ruseni sem tam nekdy na PS 12 31 kanal a dost casto s PS 13 na kanalu 28 DVB-T2 z vysilace Teplice, kolem pulnoci mi na STB naskocil signal na kanalu 25 z Cerne Studnice nebo na 40,52 kanalu z vysilace Trutnov Cerna Hora. Z Prahy jen občas na kanalu 24 PS 13. Prijem smer vysilac Usti Bukovka vzdalem asi 55 km vzdušnou carou od mista bydliste na antenu LP 2845 bez zesilovace. Dnes zatím ok, uvidi se vecer az se ochladi a padne nizka oblacnost na Chomutovsku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: co se to deje s dvbt?U Parizkova vysilacu společnosti DB se ani moc nedivim, ze jsou problémy, protože ten vykon vysilacu je prevazne nedostacujici. Nektere lokality jsou výjimka a maji vyssi vyzareny vykon nad 10 kW. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: co se to deje s dvbt?sioga_bsto s tím Skylinkem je opravdu dobrý vtip,dlouho jsem se tak nezasmál I když není vyloučeno,že Skylink bude v dvb-T2 vysílat,samozřejmě,že placeně |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: co se to deje s dvbt?Hyper přesně tak |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@sioga_bsA sundal jsi ochranu........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
![]() |