Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Vysielač praded

Majstri chytám odtiaľ dvbt2 prechodovú sieť 26k,žiaľ 28k mi odrovnal vysielač zobor nitra!26k má íst na 31k bude to k 6/2020 chytatelné,alebo to dalšie slovenské vysielače odrovnajú?Napadla ma ešte alternatíva vysielač kojál!(okolie pieštan) :(

fiesta
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vysielač praded

Ako si zistil, že to je praded. V okolí Piešťan sa chytá vysielač valaske klobouky alebo kojál. Prípadne Mikulov s výhľadom na západ. Kanály sú totožné. 28 je rovnaká s 22, skús tú.

satan
Registrace: 1/2006

Vies, je to tazko, povedat, ze nebude mozny prijem.
Merali sme to v TO (no, vies).
T2, ina modulacia, iny system (jednoducho stlaceny napraskany kufor do auta.

Kojal, ano, Zobor - nooo, ale ano, rozdiely 10cm (UHF).
Navrchu, jak su vilove stvte, privaty n vysku. Ano.

Ale dole, jak je divadlo, ani ... n. A to sme mali od Terozu unikatne, este sme to doladovali, kanalovky. (No, na kanal presne ladene prz).
Vies kolko tomu je, 2 tyzdne, co sme to skumali. Preco? Mama. Ano ta zvaracka, co sa hrnie zo Zoboru...
Teraz vysvetluj, "preco nemam toto a toto:)". Okamzite Skylink, karta,aby mala....

Takze tak, zijes v Nitre, vies ako je clenita... Jednoduche, zabudol si povedat kde.
Kojal, navrchu, cela oblast okolo Zobora, aj sidlisko, OK. Mas tam tvsat v NI, v TO abcom, najdu a stabilizuju vsetko. Celu oblast - Jednoducho tip-top.
Bavime sa o T2, tzn. ano da sa, v poho.
Merali sme to spolu, iniciator nas...a mama v papucach:) s telefonom.
A mesiac som (ono to nebolo iba to, naopak - povinnosti, takze mnoho much jednou ranou).

Ale dole v meste, dole - ani naznak. Nic.
V TO to na niektorych lokalitach (stred, F-ko), este ten Kojal ide.

Ono vies, velmi, velmi dlhe roky prijimame taku dlhu streku od Pradeda az, noooo, daleko za Nitru.:).
Teraz nech si premyslia aka dialka. Vyslielac OVA, nic, Kojal, nic,
A to este ako maly (nevhodné slovo) som na krabicu od topanok (samozrejme alobal, rozmerane, noznicami vystrihane direktory, vymerane na mm, 10 rokov, "Anteny pre rozhlasovy a televizny prijem" - nemal som jak usetrit z vreckoveho na "sito" z Plzne:)"
Lebo ked sa objavilo v predaji, uz nebolo:), okamzite fuc.
A aj na tu krabicu. bez problemu.
O com bol dialkovy prijem - tak presne o tom.
Kde tam, ORF na zapichnutu vidlicku do stredaku, MTV (nie ta od Viaccomu:), super... No a kto chel mal vsetko. I vecernicky z Prahy. Jednoduche, staci si pozriet mapy.

A v Ostrave, nemozem (no mesto, v HA na chate ...super), ani ten kusok z Cadce zachytit, nie este Kojal:).

Zaver, ak si na tom obluku, vysie (nad Zoborom, "nema problema").
Dokonca perf. odraz od Zobora, smer Kojal.
Inak dole, no nic.

wenk
Registrace: 4/2006

@satan

Ocuvaj, Piestanu a Nitrianska kotlina. Kurna, neser. Rozdiel jak, no nepochpis. V Klobuk ani p.r.d. Nic. Vobec ten smer, zero point.

Preco to viem? Lebo som velmi krat hral s tatikom v Edene.
Piestany, milovane mesto. Na hotelu som kable prenasal, hopla uno tuto, aj zo Stareho Hrozenkova (mini dokryvac), no samozrejme "zvaracka" odkial?

28km, smerom na TO, ani tuk.
No tak. Banka, Certova pec, co to tam je za velky obrovsky ("nadherny"), porost (no ke uz i RU:)).
Blok na celu kotlinu.

V Pistanoch, supeer:).
Tak pozdravuj a premyslaj. Pozdravuj.. Vidis mesiac ani som sa nemohol stavit, nonstop urady. A v lete - zaba.:) Ako inak.

Najkrajsie mesto na svete. No, s tatikom, una la tuta.
Fakt neuveris, aky silny blok, no kde je Vtacnik, etc:)...

wenk

A sorry za pravopis. Katastrofa to po sebe citat:).
Na jednu stranu anglicky, rusky, polsky cesky, no vidis...
A si tam, kde si sa narodil:).
Nie? Ano!

nie fakt "satan" (neviem preco radsej Astana - hl. mesto KZ), ale ved ok. Je to jedno.

Pozdravujjjjjj:)

wenk

@satan

Je to určite praded,lebo idú mi aj 51k aj 53k takže vidíš,že sem tam sa nájde diera ktorá smeruje na vysielač aj v okolí Piešťan! ;)

fiesta
Registrace: 2/2016

V poriadku, na 53k som kedysi chytal analnu novu. Velmi slusne sledovatenu.

satan
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra