![]() |
|
Epg sport 1,sport 2Popisování F1 |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Epg sport 1,sport 2Já tam mám v programovém průvodci místo konkrétního popisu F1 co tam má býttoto *************************************************** Formule 1,(zkráceně F1) je série závodů formulí založena v roce 1946, a je označována za královskou disciplinu automobilového sportu pro tak takzvané motoposty. ****************************************************** |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
@pinokio... a to si ještě neviděl "popis" EPG u NHL... asi to tam dělá nějaká blondýnka...![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Epg ČT sport na FreeSatČT Sport na FreeSat - v titulku HET liga(2017-18) a v popisu 1.česká fotbalová liga sponzorským názvem ePojištění.cz liga (2016-17). Již druhou sezonu je to "Fortuna liga", ale FreeSat si stále píše svou ..........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Epg sport 1,sport 2fakt des. Kdyz je vikend F1 a v epg je stale stejny popis a je nekolik treninku a kvalifikace, zive a ze zaznamu, krizem na Sport1 a Sport2, tak aby se v tom (nevhodné slovo) vyznalo. Nezbyva nez vzdy kouknout paralelne na jejich web a zaridit se. Fakt od techto prazdnin (fuze) nepouzitelne![]() |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Epg sport 1,sport 2To EPG je des na Eurosport 2 CZ (SKYLINK) mi píše že tam dávajú aj Bundesligu je všade rovnaké EPG?, Najradšej mám keď niekto napíše Slovenská republika 2019, to je fakt otrasné to ich EPG.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 783 |
![]() |
|
@epg F1To je popis ktery byl hoooooodne dlouho jako pipis F1 na Sport 2 u UPC a svete div se ted EPG sloucili asi nejaka optimalizace v ramci skvalitneni sluzeb.![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Epg sport 1,sport 2Nojo nejdriv se musim podivat do kalendare, pak do programu sport 1/2 (ono kdy na jednom je live Q a na druhem zaznam z treninku tak to od sebe nerozeznate) a pak teprve nastavim nahravani......Docela otres, snad se brzo objevi F1TV.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
![]() |