Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Epg sport 1,sport 2

Popisování F1

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Epg sport 1,sport 2

Já tam mám v programovém průvodci místo konkrétního popisu F1 co tam má být
toto
Formule 1,(zkráceně F1) je série závodů formulí založena v roce 1946, a je označována za královskou disciplinu automobilového sportu pro tak takzvané motoposty.

pinokio
Registrace: 4/2009

@pinokio

... a to si ještě neviděl "popis" EPG u NHL... asi to tam dělá nějaká blondýnka... :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Epg ČT sport na FreeSat

ČT Sport na FreeSat - v titulku HET liga(2017-18) a v popisu 1.česká fotbalová liga sponzorským názvem ePojištění.cz liga (2016-17). Již druhou sezonu je to "Fortuna liga", ale FreeSat si stále píše svou ...

.......

Libour
Registrace: 8/2005

fakt des. Kdyz je vikend F1 a v epg je stale stejny popis a je nekolik treninku a kvalifikace, zive a ze zaznamu, krizem na Sport1 a Sport2, tak aby se v tom (nevhodné slovo) vyznalo. Nezbyva nez vzdy kouknout paralelne na jejich web a zaridit se. Fakt od techto prazdnin (fuze) nepouzitelne :-/

vinne2
Registrace: 4/2003

To EPG je des na Eurosport 2 CZ (SKYLINK) mi píše že tam dávajú aj Bundesligu je všade rovnaké EPG?, Najradšej mám keď niekto napíše Slovenská republika 2019, to je fakt otrasné to ich EPG. ;P

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@epg F1

To je popis ktery byl hoooooodne dlouho jako pipis F1 na Sport 2 u UPC a svete div se ted EPG sloucili asi nejaka optimalizace v ramci skvalitneni sluzeb. Rv

chocholos
Registrace: 11/2007

Nojo nejdriv se musim podivat do kalendare, pak do programu sport 1/2 (ono kdy na jednom je live Q a na druhem zaznam z treninku tak to od sebe nerozeznate) a pak teprve nastavim nahravani......

Docela otres, snad se brzo objevi F1TV....

Jantars
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra