, sekce: Pořady v televizi |
|
Epg sport 1,sport 2Popisování F1 |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 553 |
|
|
RE: Epg sport 1,sport 2Já tam mám v programovém průvodci místo konkrétního popisu F1 co tam má býttoto *************************************************** Formule 1,(zkráceně F1) je série závodů formulí založena v roce 1946, a je označována za královskou disciplinu automobilového sportu pro tak takzvané motoposty. ****************************************************** |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 553 |
|
|
@pinokio... a to si ještě neviděl "popis" EPG u NHL... asi to tam dělá nějaká blondýnka..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 035 |
|
|
Epg ČT sport na FreeSatČT Sport na FreeSat - v titulku HET liga(2017-18) a v popisu 1.česká fotbalová liga sponzorským názvem ePojištění.cz liga (2016-17). Již druhou sezonu je to "Fortuna liga", ale FreeSat si stále píše svou ..........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 318 |
|
|
RE: Epg sport 1,sport 2fakt des. Kdyz je vikend F1 a v epg je stale stejny popis a je nekolik treninku a kvalifikace, zive a ze zaznamu, krizem na Sport1 a Sport2, tak aby se v tom (nevhodné slovo) vyznalo. Nezbyva nez vzdy kouknout paralelne na jejich web a zaridit se. Fakt od techto prazdnin (fuze) nepouzitelne |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 51 |
|
|
RE: Epg sport 1,sport 2To EPG je des na Eurosport 2 CZ (SKYLINK) mi píše že tam dávajú aj Bundesligu je všade rovnaké EPG?, Najradšej mám keď niekto napíše Slovenská republika 2019, to je fakt otrasné to ich EPG.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@epg F1To je popis ktery byl hoooooodne dlouho jako pipis F1 na Sport 2 u UPC a svete div se ted EPG sloucili asi nejaka optimalizace v ramci skvalitneni sluzeb. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
RE: Epg sport 1,sport 2Nojo nejdriv se musim podivat do kalendare, pak do programu sport 1/2 (ono kdy na jednom je live Q a na druhem zaznam z treninku tak to od sebe nerozeznate) a pak teprve nastavim nahravani......Docela otres, snad se brzo objevi F1TV.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 616 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|