Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

archiv cz sk

Zdravím chlapi po delší době potřebuji prosím poradit.Nechal jsem kámošovi linuxový Showbox vitamin s enigmou 2 ,nainstaloval jsem mu do toho zatím nejnovější IMG Renewal ,s pluginů stáhl archiv cz verze tuším 0.74 ale zaboha nerozjedu nic ,film videa prostě nic.Přehrávač detekuje G streamer 1.0.Zajímavé je že když jsem v tom vitamínu měl jiné IMG tak archiv jel ,filmy videa,vše.Není problém abych mu do toho krámu nacpal třeba Opendroid ,ve kterém to valí všechno.Pouze mě zajímá proč v Renewalu v Archivu nejde vůbec nic spustit.strkal jsem do toho i jiné verze archivu ale nejde nic.moc děkuji všem za radu. :(

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@marksony

Čím to asi tak bude, pravdaže máš starú verziu, aktualizuj si ju na 1.2.2 a malo by to ísť. Archívy CZ/SK sa tuším už neaktualizujú... Ak chceš aby všetko šlo tak jedine Archívy CZ/SK premium a za každú aktualizáciu platiť nrjakých 32 Kč cca 1,20 Eur.
U mňa zatial spokojnosť i ked na začiatku som z toho nebol zrovna nadšený.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostík123

čauky dík za reakci ale nejde ani verze 1.2.2. ,nejde v tom Renewalu v archivu rozjet vůbec nic.V jiných IMG jede všechno.ahoj. :(

marksony

@kostik123

Jenom upřesním,nemusíte platit za každou aktualizaci,počkáte třeba tři, pak zaplatíte a máte je všechny za 1,20 eur.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@marksony

Tak nevím jestli ti to pomůže.Na Vitamimu mám Renewal a archiv cz/sk verzi 0.7.alpha_15.Všechn OK .

zeze
Registrace: 5/2011

zeze

ahoj díky moc ale chtěl jsem tě poprosit jestli by si mi poslal odkaz ke stažení ,nemohu tu verzi nikde najít.Měj se a dík.

marksony

@marksony

Vtom ti asi nepomůžu,když jsem instaloval Renewal,tak už tam tahle verze byla.Zkus AB forum !

zeze
Registrace: 5/2011

zeze

ahoj no právě v tom Renewalu je ke stažení verze 0.74 a ta nejde.Zkusím to ábéčko.Každopádně díky moc ahoj. R^

marksony

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra