![]() |
|
Problemova kartaMam skylink kartu zaplatil som si balik SMART a nejde mi zopar programov Leo,Penthouse,Reality Kings a Love Nature ktory teraz ide mesiac zdarma v prijimači chyba nebude lebo ked tam dam inu kartu tak tie programy idu. Nevie niekto radu. |
bigo
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Problemova kartachyba stale muze byt v prijimaci. pokud tam nezapise vsechna opravneni, je to jasne. dej kartu na par dnu tomu kdo ti pucil tu svoji. co to je za strojek?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaamiko mini 265 |
bigo
![]() |
|
RE: Problemova karta...zmeniť nastavenie MR![]() Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
@PatkoA bude tazatel vediet, co to je MR? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaKdyž jiná karta jde,to nebude v nastavení |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@lglbAle bude. MR je cez kartu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaA okrem toho tie péčka vysielajú až od 22,00. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaJak píše Kasr, vypni si rodičovskou ochranu na kartě. Ta UNI čtečka se neumí "zeptat" na PIN...ale nejsem si jist, jestli to půjde v tom boxu. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaneviem zmenit MR a ani neviem čo to je.po zaplateni balika mi isty čas išli aj pečka vyplo mi ich až po čase a nejde mi ani LOVE NATURE a to nema nič z rodicovskym zamkom. |
bigo
![]() |
|
@bigoMR vypneš v menu přijímače cca takto: čtečka karet/Cryptoworks/smart card management/modify maturity rating/disable MR nebo nastav 18.Pokud to nenajdeš, zajdi do prodejny. Lovne Nature je jiný případ, ten ti nefunguje, protože k němu je připojen pouze systém Irdeto a ty máš UNI, respektive Cryptoworks. Stejně tak ti nepůjde TV Seznam, Prima Krimi, Cartoon Network, Travel XP... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Problemova kartaĎakujem pekne všetkým za rady. |
bigo
![]() |
|
![]() |