![]() |
|
Konec nelegálnímu přijmu SKY DETak ještě měsíc si užijeme SKY DE..pak konec |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEtomu nevěř |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEted už tomu věřím..max do konce roku!! |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEZaveden overcrypt na sky de u tp 11914 |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEDo konce listopadu a je schlus.https://tarnkappe.info/sky-stellt-verschluesselung-um-manche-legale-nutzer-sehen-nichts-mehr/ DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
pcwordMě už to nejde pěkně dlouho, ale v iptv to valí pěkně.![]() |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DENedávno jsem byl u jednoho helmuta v práglu demontova sat na 19e a místo toho krabička iptv kde bylo více programů de jak na satu a některé šly ve 2K..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEJakou umite doporucit IPTV? Par jsem vyzkousel, ale nic moc... chtel jsem i nejake usa kanaly |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DETo ze je piratska IPTV nic moc je normalni stav. Na prepinani programu a nezustat na jednom vic nez par minut je to OK. Ale stabilne mi zadna piratska IPTV nikdy nefungovala. Je to ale zabavna hracka, to jo. Ale platit za to?Nejhorsi bylo, ze u tretiny programu bezelo na streamu neco uplne jinyho nez bylo v nazvu programu. A pak pri pokusu sledovat neco vic nez cca pul hodiny se stream vzdycky seknul nebo se rozbila synchronizace A/V. Nebo jsem asi mel smulu na vyber programu, na ktery jsem se zrovna chtel divat, ale proste mi to nefungovalo. Zaseky a nutnost rebootovat Dreambox/Vu+ taky celkem bezny, hlavne pri prepnuti na nedostupnej program. Proste tohle uz nikdy na opravdovani sledovani TV nechci. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
drhansNapodobne!![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEIPTV Sharing je jako sex přes tepláky. Oproti Skylink Live Tv se nedá porovnat.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
Taaak, super.To jsou ty prechody na vyssi zabezpeceni.Proto i "LEVNE IPTV" vse konci. Vite vubec proc bylo dostupne za "drobne"? Upevnovaly se opticke site, budovaly mobilni LTE+ a 5G pro firmy. Meri se bandwidth, pruchodnost mezi uzly, atd. To neznamena, ze nebude mozne. si zaplatit co chceta. No pouze tam, kde elevaccni uhel, nebo dosupnost nemuzni prijem. A presne max, do konce roku, nebo neco malo pote. Opet to bude prijatelne. Nakonec pridete na to, ze si stejne vyberete, pouze neco. Jak by mely prezit spolecnosti. A kazdy chrani ty sve - CZ, SK. 59.- a stejne hledate zadara linky? Ale no taak.A ani to rozsirene neni tak dak drahe. A zustane prijatelne. No na zakladky, satelit. Primarne pujde o mobilni site. K tomu memu "extempore", samozrejme vse sranda a malinko naopak. Vlastne, ten druhy udelal hezkou reklamu ro ty nej servery cra. Jenn prosim Te nemluv o cache. Protoze tim zpusobem funguje prozatim vse na HTML5. A pripravuje se dalsi ochrana. Ten link, je vazan na tvoji IP a vetsinou i na cookie. Tzn. nikdo jiny se nepodiva:). Ale myslim ze to vis. Abys pochopil, nektere Aplikace, zdarma velky vyber (opatrne, oficialni kabelo0va spolecnost v Srbsku), hod si na Google Play - OrionTV Serbia. Registrace a zadara, spousta programu, Samozrejme, zaplatis si a mas vse. Ochrana na pocitacich, naopak volnost na mobilnich sluzbach, prozatim i volne. A je jich spousta, z celeho sveta. Ohledne te cache, vis, je to obrovska rychlost dolu a kdyby takhle "fungoval" kazdy, tak se zhrouti primo vse. A na ty streaming servery jsou vetsinou vazany vsichni operatori. Jak potom maji provozovat provozovatele (ne uz distributori) vysvetlovat abonentum, ze 2 dny jsou off... @drhans. Zdravim. Neuveritelne jak dlouho si cekal na oscilator z mouseru na ISE reade:). Zdravi te s....cz. A vidis, poradili jste si. Sky Q, fak dobre. Doufam, ze jsem to vysvetlil, matre jinak dobry odhat. Trochu uctu k |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEOmlouvam se chaotikum, skace mi po hlave pes a ne a ne spat:). |
wenk
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DEjeden tp 11914 H tak akurat nejde cez caid 098C, ale bezi v pohode pod 09C4![]() Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Konec nelegálnímu přijmu SKY DE@Marian21.Joooo, taky maly oblb od SkyGe. Kdo chce, tak na to prijde, jednoduse na oscamu prekopne na 09C4 a vida:). A vis kolikrat to za historie bylo... Nejen u SkyGe, jete u Premiere, Spanele skryli ECM v PMT a prece hola:). Najit nebylo tezke. Konkr., u distribucek na 30W. Bezne, pred prechodem. |
wenk
![]() |
|
![]() |