![]() |
|
Tesla Teh500Ještě jednou tento přístroj. Stáhl jsem aplikaci O2, funguje, jen mám problém, jak listovat v kanálech. Jdou mi zapínat, ty které se zobrazí, ale nevím, jak posunout obrazovku, aby byly vidět i ty další. Nejde mi to ani šipkami na ovladači, ani tlačítkem myši, které taky na ovladači je. Nevíte, jak na to? Díky |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: Tesla Teh500http://zlorak.jecool.net/druhy-ovladania-android-tv-boxu/DM525, FormulerF4Turbo, Mecool KM3 4/64 ATV 9.0, Mecool KM9 4/32 AOSP 9.0
|
Kubik77
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Tesla Teh500Zdar, je při sportovních přenosech O2 obraz plynulý? Mám nějaký Venztech a zde je O2 TV (z tohoto hlediska) špatné, oproti jejich set-top boxu (porovnáváno samozřejmě v OTT zapojení). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Tesla Teh500Obraz mi přijde ok, ale moc jsem to nezkoušel, kvůli problémům, co píšu shora. Dívám se přes aplikaci Tipsport na hokejovou extraligu, tam je to ok. |
Daru
![]() |
|
@Kubik77To znamená pořídit bezdrátovou klávesnici? |
Daru
![]() |
|
@DaruAlebo bezdrátovú myšku. Mám oboje, ale myška je rýchlejšia. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Tesla Teh500No ta Tesla neni spatna, jak uz psal kolega v jinem threadu.Tak, premyslej o tom, ze si koupis auto a nevis jak preradit. Presnou napovedu si dostal. Vzdy se snaz o tom, co vlastnis, proste dohnat. Vim, ze to neni jednoduche. I jako dite se ucis chodit, pote utikas, trikolka, kolobezka, bajsikl, motorka autak.... Tak zacinas, normalni. Prejdi si radamy nad Tebou a jedes. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Tesla Teh500Koupil jsem klávesnici Tesla, je to ok. Díky za rady. |
Daru
![]() |
|
![]() |