![]() |
|
Mikrosystém 100 WJe výkon mikrosystému 100 W, tedy 2 x 50 pro běžný obývák příliš? Nabízí se mi taková koupě, ostatní parametry jsou pěkné. Mikrosystém LG.Zatím jsem takový výkon přijímače v bytě neměl. Jakou má takový přístroj spotřebu el. energie? Děkuji za odpověď. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WNerozhoduje wataz, ale akusticky tlak.Pokud mas dobre bedny, velkou rezervu, prefektni vyskove, stredove kaloty, dobry zdroj (myslim v receiveru a nejlepe toroid, uplne super samozrejme elektrony), pote muzes mit rozsah jaky chces, slysis vse, co chces, nikomu nedelas kraval na necem, na cem je napsane 100W, muzes to mit na min.. A slysis vse. No, spotreba u elektronky jen tak nepujde dolu. Ale kdyz to vyladis, tzn. vymeris (existuji spesl programy), tak jsi vlastne na stejne rovine. vzdy je nejaka ztrata, prikon - vykon. Nenapsals rozmery, umistneni, velikost (x krat y), mistnosti a kde. To jen, aby sousedum nevyleteli protezy a ty na obcansko-pravnim rizeni + pokuta + nahrada zubnich protez. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WU tech konkretnich LG, ono i Samsung nektere (tam jsou 3ohm), neni spatne, ale ber si tu vyssi radu.A musis vedet, ze tech 100W je sinusovy vykon. I mnohokrat jinak, napr. hudebni. |
wenk
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WZase jeden z tých Tvých vtipných příspěvků "do diskuze"? Nech si to pro někoho jinýho, mimochodem mikrosystém LG může být jenom "pěkný" /i s parametry/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
100W ceho ?v sinu ? RMS ? nebo v peaku? na papiru v kolonce prikon ? muze to bejt do obyvaku málo i moc.tak jak tak jsi v trestu. Greta rika ze je to cely neekologisticky a mel by sis radsi treba zapiskat :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WA teraz daj tu o cervenej ciapocke nech sa este viac rehoceme.![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@wenkAj já jsem se zasmál![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WSamozrejme Ciao.Ocuvaj ivan-lado (piano), je cas prehodit kabaty, co povis??:) Nech ich vzdy privitame s "dobrym ranom". Jak inac, zavinac. Alebo pohrabac, jak chcete. Tak mi mozte prist pohrabat zahradu:). Alebo, opet "Dobre ranko". |
wenk
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 Wtypická diskusia tejto stránky- nejaký bimbo tu nahodí tému a viac sa tu neukáže a odborníci![]() Už tu chýba len bohuško so svojimi najlepšímí konponentami a skúsenosťami. ![]() ![]() ![]() Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 466 |
![]() |
|
WenkuJá jsem reagoval na zakladatele vlákna...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WKonečně klid.....Výkon malý tedy,ve srovnání s normálním AV-receiverem.Spotřeba velmi nízká.Pro málo náročného posluchače asi dostačující.... Pioneer A-616 Mark II hraje trošku lépe. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@tukanA to si myslis ze ta ten inkarnovany zalozny milionty nick pochopi ?![]() ![]() ![]() |
ivan
![]() |
|
ivanKdyž je od 5 let v muzice tak doufam, že jo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanAj zetor tu vypisuje ze ma parabolu a ine sat veci uz viac ako 10rokov a pritom chlapec nas lubezny ma len 19.![]() |
ivan
![]() |
|
@wenkreagoval jsem na autora tematuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE:Mikrosystém 100 WTomu moc nevěřím...jak chceš uchladit v Mikrosystému 100W výkonu..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WOno není 100W jako 100W dobře pamatuju, jak jsme si vozili z prvního výletu na západ dvojkazeťák na baterky na kterém bylo napsáno 100W![]() |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
@navramiKdysi dávno jsem si koupil LG micro system FB 163.Taky jsem hleděl na výkon a na samochválu,jak repro perfektně odladili ti nejlepší odborníci.A taky jsem to potřeboval do obýváku.Kromě toho,že nikdy nemůžeš dát hlasitost na trošku vyšší úroveň,tak zvukově to je totální propadák.Značku LG ani omylem.Velice rád jsem se vrátil ke stařičké Aiwě. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WOpravdu všichni nechápete, že si z nás navrami už dlouho dělá (nevhodné slovo)ky svými "dotazy"? To máte opravdu tak malou pamět? Mikrosystém lg na ozvučení obýváku, už první dvě slova jsou hovadina, ta "vatáž" k tomu je jeko bonus, "aby rybky dobře zabraly"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
tukan![]() ![]() ![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Mikrosystém 100 WMnou zmiňovaný LG FB 163 měl dokonce 2x80 W a dodnes je na stránkách lg.com.Jako ozdoba obýváku byl velice pěkný,jen se nesměl pustit![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@navramiNeviem, že čo chcel tým "básnik" povedať, tými tvojimi otázkami, ale pre potešenie tvojej duše, mám oi v jednej z izieb svojho RD zosilňovač z výkonom 2x55W "sinus" (Kenwood) a k nemu pripojené "bedínky" od Technics z výkonom, každá po 80W sínus a je táto zostáva veru dobré "delo". T.jOzvučenie nemá chybu. ![]() A ešte som neskončil - mám aj jeden s tých čínskych zosilňovačov, teraz predávaných napr. cez Aliexpres (prehrávanie mp3 z USB, z SD karty, rádio, bluetooth ai) a tam je reálny výkon 2x200W (ten výkon je sínus!). Samozrejme k zosiku mám aj bedne od Sony z adekvátnym výkonom. A toto mám už len na vonkajšie-domáce použitie! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@navramiEšte to doplním:Takýto tvoj výkon pri audiozostave nieje nič mimoriadne a určite použiteľné aj v izbe! Čo sa týka spotreby energie, v takýchto prípadoch to nerieším! Pôžitok z počúvania hudby z kvalitnej audiozostavy určite za to stojí! ![]() A keďže mám tolerantnú rodinu, ale aj susedov, ktorí sú už za tie roky zvyknutí (nemám prvú audiozostavu v rukách!), tak jednoducho nieje čo riešiť, jedine užívať si pôžitok z hudby. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyPokud chceš více pošetřit sousedy a sám si ještě více užít doporučuji použít odhmotňovací nožičky na reprosoustavy. Podstatně se omezí přenos nízkých frekvencí mimo místnost. V místnosti tepou basy plnokrevně. To ale asi znáš, tak to píšu pro panelákovce a činžákovce, kteří to ještě neznají. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@krupinoTakéto "odhmotňovacie podložky, nožičky" som v časoch dávnych, minulých riešil použitím klasických školských gúm na gumovanie. Malo to vždy veľmi slušnú účinnosť.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@allNajoptimálnejšie by bolo, keby na tieto st.upídne otázky @navrami nikto nereagoval, pretože on to robí schválne a bude to, povzbudený úspechom, stále skúšať znova a znova.A zakaždým sa dobre baví, ako sa vždy nájdu nejakí jedinci, ktorí mu to všetko zhltnú aj s navijakom. Však sa ani nesnaží komunikovať, chodí tu len provokovať. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |