Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

koniec pozerania serialov a filmov zadarmo?

Ak sú tu náhodou nejakí ludia,ktorí občas si pozreli zadarmo nejaky film alebo serial na roznych online stránkach,ktore toto ponukali,tak od dnes už vela takychto stránok zaniklo alebo ešte existuju ale 90% ich obsahu vám už nepôjde prehrat.Dôvod je ten,že vačsina tychto stránok pouzivali na nahravanie filmov a serialov servery:Openload, Streamango, VeryStream a RapidVideo a tie odnes skončili a zanikli.Dosiahla to protipirátska organizácia ACE - Alliance for Creativity and Entertainment.

jožko
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

@JanM

Muzes aspon naznacit prosim? Nejdou mi aktivovat zpravy :((

MejzlikM
Registrace: 10/2019

@MejzlikM

Jmenuje se to Uptostream. Ale stejně jako v případě openloadu je třeba speciální odkaz na konkretni film.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

RE: koniec pozerania serialov a filmov zadarmo...

@JanM To už vyjde líp stream torrentů, klidně i 4K remuxů, než koukat na ty releasy s přiškrceným bitratem od warezových grup.. Život je otázkou priorit. :))) :laughing: :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

"Osobně hraju s tím co mám dokud se neukáže něco lepšího". To je hláška z filmu Battlestar Galactica, ale popisuje i tuto situaci.
Pokud hledáš něco co je všude, tak máš možnost výběru. Archivy TV s expirací jsou ale většinou jen na několika málo místech tam si člověk vybírat nemůže. Kromě toho že některé servery nemají omezení rychlosti downloadu a půl hodiny trvající stažení není zas tolik. Mi tam třeba vadí maximální rozlišení 720p, ale v lepší kvalitě to sehnat nejde.

JanM

RE: koniec pozerania serialov a filmov zadarmo...

Zrušil jsem HBO Go a zkusil Netflix a musím říct že k HBO už se nevrátím. Netflix je úplně někde jinde.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

@Scruffy

"tyto weby s nelegálně šířeným obsahem stejně cílily na lidi, kteří by si služby typu Netflix nebo HBO Go stejně nikdy nepředplatili."

A co bys udělal v případě že legální alternativa NEEXISTUJE a to ani placená? Já v jejich používání nevidím potřebu ušetřit za předplatné ale spíše protest proti politice vysílacích společností. A to především expirace. Pořad je běžně dostupný dva týdny a kdo se potřebuje podívat později tak musí hledat takovéto servery. Ale pořád jsme na tom lépe než západní Evropa.

JanM

@JanM

Pochopitelně máš pravdu, chtěl jsem tím jen naznačit, že existuje vícero cest, jak se k požadovanému obsahu byť neoficiální cestou dostat. Časově omezené shlédnutí ošetřené třeba ještě geoblokací opravdu není směr, kterým by se vysílatelé obsahu měli ubírat, svět je ale naneštěstí rozdělený licencemi, smlouvami o poskytování atd.. V tomhle mám osobně svědomí čisté, Netflix si předplácím téměř od oficíálního vstupu společnosti do Česka, obdobně i Spotify. Za měsíční předplatné v ceně pár piv má člověk přístup k toliko obsahu, že nemá šanci za život shlédnout ani desetinu nabízeného. Na druhou stranu rád koukám na late night show s Conanem, Fallonem či Kimmelem a tady to jinak než stahováním z uložišť bohužel nejde.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Mířím tím třeba k tomu jak se dostat třeba k epizodám Pevnosti Boyard nebo The Voice Kids. Tam to vydrží 14 dnů. Geoblokace není můj největší problém protože mám VPN, ale k čemu mi je když ani Francouz se k tomu po 14 dnech nedostane, natož pak já jakožto Čech. Nechápu proč TF1 používá expiraci na naprosto všechno, včetně zpráv a počasí i pořady vlastní produkce. Mezi nimi samozřejmě zmíněné The Voice, Danse avec les stars a další. A pak se vysílatelé diví že existují piráti co to pak postují na YouTube a server telecharger-streaming. Pokud je důvodem málo místa na serverech tak si za obrovské příjmy ze 4 kanálů plných reklam mohou koupit větší, navíc v případě france.tv to tam stejně musí zůstat aby mohli vysílat opakovačky na které se stejné nikdo nedívá (obvyklý share kolem 1%). Co už vůbec nechápu je to že france.tv má licenční práva na to aby tam nahrála epizodu Boyardu rozsekanou na 30 videí po 5 minutách, ale nemá práva na celou epizodu.
Co se týká hudby tak jsem kdysi stahoval z ulozto, ale pak jsem přešel na Spotify Free (díky chybě v kódu lze přeskakovat skladby bez premium) Youtube VEVO a fyzické nosiče. Na piratskych ulozistich totiz clovek stahuje zajice v pytli a me uz nebavilo resit jestli mam pozadovanou kvalitu a vrtat se v ID3 tazích. Tam i 320 kbit skladba muze byt horsi nez 64kbit.

JanM
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra