![]() |
|
HD nahrávky ČT ze settopboxu nelze přehrát na PCNahrávám si pravidelně vaše programy - ČT DVB-T2 - v HD kvalitě na settopbox TechniSat Digit ISIO STC 4K (v ceně 10.000,- Kč). Nahrávky ČT HD ve formátu .ts (pouze ČT DVB-T2 - v HD) od pátku 1.11.2019 settopbox Technisat přehraje, ale na počítači (testoval jsem to na 4 PC) je nelze přehrát ani zkonvertovat, video se cuká a přes obraz vyskakují šedé mapy a kostičky. Nahrávky pořízené dříve to nedělají a jdou normálně přehrát. Používám VLC player.Settoboxem ani nahrávacím médiem to není, moje matka používá stejný settopbox a nahrávky se chovají totožně. Můžete mi poradit, v čem by mohl být zakopaný pes? Nezměnily se nějak parametry vysílaných programů ČT HD? |
ivow
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: HD nahrávky ČT ze settopboxu nelze přehrát...Ze by pomala rychlost zapisu?Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: HD nahrávky ČT ze settopboxu nelze přehrát...z toho .ts si vytiahni len mpeg4 napríklad v programe videoredo, potom napíš či to sekanie prestalo. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: HD nahrávky ČT ze settopboxu nelze přehrát...Od přidání regionálních ČT 1 také občas pozoruji, že se na PC u některých nahrávek několik prvních cca 8 sekund obraz chová divně, ale pak je to již dobré. Po ostřižení přes TS Doctor je to v pořádku. Přes VideoReDo jsou v pořádku i ty první sekundy.@Rasto1978 ČT DVB-T2 je HEVC. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxAha, to ma v tej rýchlosti nenapadlo... |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@SirMaxDíky moc za tip, VideoReDo vše řeší![]() |
ivow