![]() |
|
Aplikace Digi TV na tv samsungHezké odpoledne,dnes se mi aplikace začala sekat.Píše ,že je nestabilní nebo pomalé připojení k netu. Mám UPC 150mbit/s ....vše ostatní jako O2tv,HBO apod.funguje bez problémů. Máte někdo podobný problém? Díky |
PetrDostál
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@PetrDostálahoj! a kde to blbne,v jaké části republiky? (stačí region).Díky ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungHradec Králové |
PetrDostál
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungmyslím,že jde o "dočasný stav".Mělo by to po čase přestat blbnout..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsung....mám balíček SPORT a dělá to hlavně PREMIER SPORT a DIGISPORTy |
PetrDostál
![]() |
|
Aplikace dgiMe to blbne taky na appletv.jenom digi sporty |
martin181
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungMám jejich box a slapeto jak blázen, nemám problém,to jsou ty aplikace v Tv a ještě v Samsungu, můj kolega dal pod postel originál Sony, který mu šlapal 12 let a koupil chytrý Samsung za 9.5 a ještě s prodlouženou zárukou![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
Aplikace digi tvMe pres arris taky chodi bez problemu.a v appletv to slo taky dobre az ted posledni dobou to zacalo blbnout.ale co je divny ze jenom digi sporty |
martin181
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsung....je to můj první problém s touto aplikací....doteď max.spokojenost a navíc myslím že v boxu nejdou digisporty 6-9 |
PetrDostál
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungTak se omlouvám, ale ani v boxu nejdou,jen chvilku a pak se seknou a jdou jen 3 Digi sporty |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
Aplikace digiPresne.snad s tim pristi tyden neco udelaj |
martin181
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungNo nevím ani na jejich boxu se to seká a na mobilu nenacte. Chvíli jde a pak kousne. A nejde ani zpětný chod |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Aky ucetAky ucet potrebujem, alebo aktivnu slubu, aby som mohol na digi.tv pozerat v TV? Funguje aj DigiGO na TV? |
jursat
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Aplikace Digi TV na tv samsungpokud mas android v tv tak funguje i v tv pres aplikaci, a nebo samostatnou krabicku android, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
![]() |