![]() |
|
Zápas storočia SK A. Végh a za CZ K. Vémola Infohttps://refresher.sk/76401-Attila-Vegh-vs-Karlos-Vemola-Kedy-to-cele-vypukne-a-kde-mozes-zapas-storocia-sledovat?gdpr-accept=1Slováci majú o niečo väčšie šťastie, ako bratia Česi. Slovenské vysielanie na JOJ Plus bude totiž úplne zadarmo. JOJ Plus 20:05 OKTAGON ZÁPASENIE - NAŽIVO |
dzimi
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
AbychZbytečně nezakládal vlákno.o2 opět nejde těsně před Lavim.Mám OTT.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboParáda tak nejsem sám, východňáky nechytám takže mám asi smůlu![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 028 |
![]() |
|
RE: Zápas storočia SK A. Végh a za CZ K. Vémol...štafek bim bim a je vítěz....trochu mi to přišlo jako sehraný...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Zápas storočia SK A. Végh a za CZ K. Vémol...Tady ty VIP zápasy o ničem radši bych viděl Štáfka proti tomu brazilci co byl teď... |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Zápas storočia SK A. Végh a za CZ K. Vémol...JOJ plus - už to začíná![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
KO KO KOa je konec![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Zápas storočia SK A. Végh a za CZ K. Vémol...a je to.....![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
@jamess96No JOJ PLUS jsem využil,ale to co předvádí o2 je velice špatné.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hobojo,máš pravdu a podle tojo,co tu vidím každý týden za reakce nechápu,že to lidi PLATÍ!?!?Že se o2 nestydí!!!Zž když jsem začínal před 15 lety s tegdejším "Český Telecom" (dnes o2) a jejich internetem,to byla také tragédie...A nejgorší na tom,co bylo každým rokem byli 3faktury reklamovány.Měli v tom takový bordel....Pak jsme po x letech zrušily Internet i s pevnou linkou... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
****dodatekpokud se nemýlím,naposledy dávali Oktagon na Dajto Tv.....![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |