![]() |
|
Kodi updatePotrebujem poradiť ako aktualizovať Kodi z verzie 17.6, kde nefunguje zvuk na 18.4, vie niekto pomôcť? |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Kodi updateZáleží jaký máš stroj, na kterém to budeš dělat. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Kodi updateVU Uno 4K SE, vieš mi poradiť? |
PeMa
![]() |
|
RE: Kodi updateV tomto přijímači Kodi aktualizovat nemůžeš. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Kodi updateAbych byl přesnější. Záleží na použitém image. V některých to jde, ve většině ne. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Kodi update@OrHoroMozna se pletu ale za ty roky pouzivani linuxovych prijimacu jsem se jeste nesetkal ze by nektery z prijimacu ktery aktualizuji on-line sebou vzal spolecne s aktualizaci firmware i aktualizaci kodi na vyssi verzi kodi. A je uplne jedno jestli je to openatv,openpli nebo jine image. Upgrade na vyssi verzi kodi pouze pokud je uz soucasti nove verze image nebo pokud je v nabidce pluginu ke stazeni nebo dodatecne manualni instalece coz nedoporucuji uplnemu zacatecniku. Navic si myslim ze kodi pro linuxove prijimace skoncilo prave na verzi 17,6 a 18stkove verze kodi uz satelitni prijimace aspon doposud uz nedavaji co se tyce vykonu a hardware. Za roky pouzivani linuxovych prijimacu jsem se setkal se stabilnim kodi poprve az u prijimace vu zero4k kde poprve se mi jeste nestalo ze by mi kodi padlo tak jako treba u octakonu sf4008 nebo octagonu sf8008. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@PeMaU linuxových přijímačů nelze nainstalovat vyšší verzi Kodi než 17.6, vyjímkou je pouze Dreambox One díky použitému S922X nejenže umí 18 ale i verzi 19 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@ matchboxxDíky za informáciu a ktoré image by si mi odporúčil, pretože v OpenATV vôbec nefunguje zvuk a neprehráva video súbory. Zvažujem OpenPLI alebo VTI. |
PeMa
![]() |
|
@PeMaNo to opravdu nevím, pokud však chceš funkční Kodi tak asi vyměnit přijímač, a pokud ti můžu poradit tak Dinobot U5mini :-) nebo dokoupit Android krabičku s funkčním Androidem nebo používat Coreelec/Libreelec |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Kodi updateAk možem poraďiť tak Tv s androidom.Kodi 18,4 som stiahol priamo z webu a funguje výborne. |
Ufonec
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Kodi updatePoužívam kodi 17.0 pokial ide nebudem do toho vrtať.Vti image.VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
Kodi updateMám taky VU+Uno4KSE a IMG Black Hole a před pár dny mi Kodi 17 kleklo. Nepodařilo se mi ho zprovoznit ani ve VTI ani Open ATV3. V Open Black Hole 4.3 je Kodi již ve verzi 18 Leia ale zatím nefunguje. Tak budeme muset počkat, jestli to programátoři vyřeší. |
amba
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
![]() |