![]() |
|
Dm 800 hd pvr biosChlapy pamětníci mám dotaz ohledně bios v dm.Když ho přenastavím tak se nezapíše nezapamatuje si nastaveni a jde vždy po reboot nebo po vypnutí do default.Pokud dám save a jdu hned zpět do bios mé uložení nastavení tam je.Otázka tedy je kde ukládá dm nastavení bios co bude třeba opravit ?? Děkuji za pomoc odpovědi typu vyhoď ten starý šrot nepotřebuji to vím sám. |
Timeshock
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
Dm 800 hd pvrTento prijimac i kdyby byl v originale uz je pouze na sberny dvur nebo do police jako památka protoze i kazda krystalka z Ciny za par ecek je nekolikanasobne nekde jinde nez tyto topinkovače.I cas ktery u toho stravis je zbytecny.![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
Dm 800 hd pvr@bistroTak zrovna takovou (nevhodné slovo)ní odpověď jsem čekal.Když nevíš tak raději mlč. ![]() |
Timeshock
![]() |
|
RE: Dm 800 hd pvr biosPresne tak. Ked funguje, alebo je moznost opravy, tak treba pouzivat a nie produkovat elektroodpad. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Dm 800 hd pvrtak on jede pod merlin v pohodě na to co po něm v kuchyni potřebuji jen jsem chtěl rozšířit přes boot y a k tomu se musí přenastavit bios aby bootoval z usb |
Timeshock
![]() |
|
@@@@tak tam daj iný multiboot plugin, aby si nemusel editovať bios, inak ten plugin je boot-x a nie ako pišeš boot y![]() ![]() ![]() |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
Dm 800 hd pvrpromiň jsem se překlepl boot x a jiný plugin krom flashexpander na rozšíření místa pro dm 800 neznám ve vu mam img BlackHole tam je plugin multiboot ten funguje na jedničku. |
Timeshock
![]() |
|
@@@@do flash daj original image a daj tam ako multiboot plugin napr. mmboot, ten ide spolahlivotu maš aj navod, snad pomože...https://mirmo-linux.lima-city.de/mmboot-eng.html |
maros30
![]() |
|
Dm 800 hd pvrDěkuji za odpovědi , přímý problém jsem sice nevyřešil ale jde to obejít jiným způsobem což je hlavní.![]() |
Timeshock
![]() |
|
@@@@ak chceš upraviť bios, popisane to je v plugine boot-x, funguje to 100%, mam to odskušane, asi niekde robíš chybu, ale maš asi public verziu boot-x od Shamanna, to je len zakladna verzia, skus na Hdglass fore požiadať Shamanna o privat verziu, ta mne išla spolahlivo... |
maros30
![]() |
|
Dm 800 hd pvr@maros30já ji mám a nemám problém s boot x ale s bios jelikož si nezapamatuje nestavení a to 1 boot z usb a pak teprve 2 boot z flasch a usb anable to je celéj problém.Vyřešil jsem to swapem a pluginem enigma2-plugin-extensions-pluginskinmover_0.6 box šlape sice má trochu pomalejší odezvu na DO ale v kuchyni na to občasný koukání na tv to stačí . |
Timeshock
![]() |
|
![]() |