![]() |
|
O2 Tv rodinné sledováníZdravím odborníky a mám dotaz: v případě rodinného sledování v tv musím použít jejich setobox za 49,- Kč/měs , nebo Tv od O2, nebo to bude fungovat v tv i nějak jinak? A co si myslíte o jejich nabídce TV Ultra HD Smart TV Samsung 43″ (108 cm)199 Kč měsíčně bez navýšení(po dobu 48 měsíců). Děkuji za informace. |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
02Tv rodinné ročilováníZeptej se přímo na jejich info lince,pořád nekonečné výpadky tv hlavně při atraktivních sportovních přenosů![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
rozčilováníOprava,zapoměl jsem na z. |
kolík
![]() |
|
@kolík...při sportovních přenosech......zapomnĕl... Radĕji snad ani neopravuj... ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Děkuji za opravu pane učiteli![]() |
kolík
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledování...to jsem se toho dozvěděl...![]() |
TUNER
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníO2 tv nemam a ani nechci, a Samšunt uz vubec ne, ale co se tyka sledovani tak pokud ma O2 aplikaci a ty mas tv do ktere se da ta aplikace stahnout tak by ti to melo hrat pokud to ovsem O2 nema nejak blokovany pouze na sve boxy,vem si radeji nc+ a ten jejich multiroom a mas vystarano |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1přece se někdo našel, díky...o to mi jde, jestli tu jejich aplikaci lze stáhnout i do jiné tv. Tv mám starou a chci pořídit novou...pošli nějaký odkaz na NC+a jejich multiroom - neznám to...O2 má zase práva na náš hokej, tak se to všechno nějak prolíná a člověk hledá kde , co a jak |
TUNER
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledovánínormalne www.nc+.pl a ono te to presmeruje na canal+ polsko a tam jsou balicky a nabidka stb a 4K stb a multiroom ale nevim kolik stojija jdu do nc bo tady to nema smysl |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Dzień dobry,O2 TV má aplikaci pro Android. Kromě settop boxu od O2 pro prohlížení na jiných zařízeních potřebujes televizi s Android TV nebo samostatnou krabici s Androidem, například Mibox 4k. Nainstalujes tam aplikaci O2 TV Můžes také nainstalovat satelitní tuner s enigmou 2 a je zde také O2 TV v Archiv CZ/SK. Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@marianPLMarian, taky tě zdravím...díky za info...takže by to mělo fungovat i na jiné tv, do které půjde naistalovat aplikace O2. Kde tu aplikaci O2 pořídit? Na nabídku nc+ se podívám ... |
TUNER
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníno musis mit prave tu tv s android nebo box s android a stahnes to normal ze store obchod play |
kristian1
![]() |
|
@TUNERAhoj,Zdravim. Nabídka O2 TV balicek M, L byla určena pro čtyři zařízení. Nyni: 100 Kč/měs. na 3 zařízeních :( Aplikace O2 TV je v obchodě Google Play zdarma. Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledovánínabídku O2 tv znám využívám ji ta 100,- Kč navíc je za rodinné sledování. Jde mi o to sledovat to přímo v tv a ne přes pc hdmi kabelem do tv, je to otrava. Tak info mám...je ještě něco víc , co by se dalo úpoužít ? a vědět? |
TUNER
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníNějak jste zapomněli na aplikaci O2 v televizorech Samsung. Ta už je přímo nainstalována v nových televizích. Do starších se dá doinstalovat. Ale ne do úplně starých střepů. A kupodivu funguje zatím dobře. Narozdil od aplikace pro Android tv a Android boxy. Ta je momentálně k ničemu. Bohužel.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníOno je těžké odpovídat na nekonkrétní situaci ,v nekonkrétním místě příjmu a ještě konkrétně (relativně příjmově nekonkrétní) TV...Budu tedy glosovat svoji situaci - mám staré televize LCD (1 x LG z roku 2013, 48"-darovaná od švagra 2019 + 1 x SONY z roku 2008, 26").O2 internet přípojka,ve staré sídlištní zástavbě (Dvouletky), krajského města (prý max.24 Mbps :-)).O2 TV mám pro rodinu, v tarifu základ (bez PREMIER SPORT).Na uvedených TV (mi naprosto subjektivně), nefunguje korektně android (VENZTECH 4K), ani E2 (Formuler) - prostě tam jednoznačně vidím jistý trhaný pohyb...,který na jejich (mnou zakoupeném STB krámu), voľaako nezaznamenávám-jede to plynule,bohužel![]() Jelikož, mám (opět od nich) ,zakoupený router, mám přijímače zapíchnuty v portu LAN1/2 (které deklarují příjem IPTV ,ne OTT).Prozatím, jsem se "nepřikonektil" ,cca ve 3 případech sledování LM, kdy mi přišla jakásik možnost kompenzace od O2 - neřeším to (jelikož mám vše dublováno přes SAT, jen tu splantanou Kapr lygu, nikdo - mimo SPARTU/SLAVII,nevysílá).Ovšem, výpadky internetu jsou tak cca 4-8 x za den (což jsem u UPC opravdu nezaznamenal).Jak jsem ovšem pravil,mám vše dublováno SAT příjmem a internet mobilem LTE...tudíž to neřeším (a prozatím nejsem "příšerně zlý").Ovšem (možná),po skončení akční nabídky,může nastat situace, kdy budu opravdu příšerně zlý (a potenciálně po O2 TV žádat, zbrusu novou červenou dunovku, se žlutou střechou - do příštího dne a 12,00h) ![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníPořád se tu zapomíná na klasiku - ten,kdo už má smart TV,ten si všechno spustí přímo v prohlížeči po přihlášení(bez jakékoliv appky) na o2tv.cz A musím říct,že kvalita obrazu s kvalitním netem je v dnešní době parádní.Rozhodně se vyplatí investovat do nových TV. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníno vida, zase jsme chytřejší...díky všem, kteří se podělí o svoje zkušenosti a zjistíme jaké jsou možnosti...je to nekonečné hledání a objevování už nalezeného. Ale toto se na infolince, nebo v obchodně nedovíš...tam neví nic, melou dokola naučené a chtějí jediné - nový obchod - prodali by cokoli. Informace a selský rozum jsou k nezaplacení |
TUNER
![]() |
|
@wladysAhoj,Mam Sony Bravia KDL-50W805C z Android TV Internet UPC 100/30 Mb/s - Ethernet do TV. Aplikace O2TV a sportovní balíček. Všechno funguje spolehlivě. Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
MarianTak to buď rád. Já na androidu a je jedno jestli přímo v TV (Philips) a nebo krabička android tv pozoruji trhany obraz. Pro mě nekoukatelne. Apka v Samsung TV obraz jako víno. Net mám T-mobile pevný 50 Mb/s.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
@wladysA váš názor na nabídku O2 - TV Ultra HD Smart TV Samsung 43″ (108 cm)199 Kč měsíčně bez navýšení(po dobu 48 měsíců) ? Poměr cena / výkon ? |
TUNER
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníShodou okolností jsem se na tu akci díval, jelikož jsem chtěl kupovat novou TV. Ale nakonec jsem se rozhodl pro 55"QLED . Mě osobně to neoslovilo.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
@jerzyNo řekl bych,že v prohlížeči jak která TV spustí o2TV.Třeba smart TV Philips model.rok 2016 ani náhodou.Philips 43 PUS-6501.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: O2 Tv rodinné sledováníTak hlavně ona pořádná O2TV aplikace pro AndroidTV ještě ani nebyla vydána. Je třeba počkat. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
@TUNERdneska mas kupu akci na cernej patek, kde jsou cenovky nizsi. ale nevim co to je za konkretni typDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bretahjakou aplikaci mají tedy teď ty jejich nabízený tv, černý pátek to je někdy před vánocemi, jak poznám, že ta tv bude fungovat s aplikací od O2 |
TUNER
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |