Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Black Friday a nová TV

Zdravím, chcel by som sa tiež spýtať, keďže sú teraz celkom dobré ceny za tv, či sa oplatí kúpiť najlacnejšiu 65" tv, čo je cena okolo 550-600 €,keďže po prečítaní viacerých fór väčšina radí kúpiť len tv ako zobrazovadlo.
Ja stým súhlasím, keďže na smart mám andorid box, na filmy mám kodi, pripadne v HD satelitnom prijímači mám stream cinema.
Ide mi hlavne o to, aké parametre aspoň pozerať, lebo napr. dá sa kúpiť aj s veľa v funkciami (HDT+,Slim Direct LED,podpora HDR10, HLG, Dolby Vision, Technicolor HDR, a iné funkcie) za prijateľnú cenu do 800 eur.
Pripadne, či pozerať len frekvenciu, aby mal aspoň 100, pripadne 120 Hz, alebo stačí aj 50 Hz?
Všetky tv už sú 4k,čo sa predávajú.

Za odpovede budem rád

dracik33
Registrace: 5/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Black Friday a nová TV

stačí aj tých 50 Hz , aj tak tomu prd rozumieš .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Pozerám hlavne futbal. Tak neviem, či nieje lepšie 120Hz?

dracik33
Registrace: 5/2019

pri rýchlom pohybe kamery , popis na reklamách je , a bude stále nečitateľný či to bude 50 alebo 1000 Hz .
odozva panelu je ešte stále veľká , 0,4 ms . a aj tak píšu bludy . sú to marketingové ťahy a zbytočne vyhodené chechtáky . zober si ten fodbal na usb kľúči a v predajni poprehrávaj . múdri s toho nebudeš .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@dracik33

120Hz je v USA a všude jinde kde je 60Hz síť. U nás je to pouhých 50Hz čili 100Hz. ;)

konas
Registrace: 12/2014

black friday jeste nezacal, s koupi tv vyckej do Prosince, ale urcite 100Hz nepozna to jen slepýš,
ted jsem videl na 50Hz Philips 7300 rada od Tmobile DjgiSport2 nejakej fotbal a byl to opravdu otres zeleny hriste jako bazinec,rozmazany vsechno, nevim jestli to bylo tou tv nebo programem, ale tohleto bych nechtel ani zadarmo :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

7304 od Philipsu je nejlepší 50Hz bedna na sporty.

bretah
Registrace: 9/2012

tak prave tuhletu mrchu nam dneska privezli :))) no krabice je pekna mno

kristian1

a nevis nahodou jestli ten jejich Tmob net box ma h.265 a byl by pouzitelny na T2 ?

kristian1

ber taku co ma podporu HDR, hlavne HLG to je novy standard v sat. vysielani

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

Hlavne ak chces mat dobry obraz na velkej 4K telke, hlavne ju krm 4K obrazom. Cize bud pouzivaj interne tunery/prehravace alebo maj 4K externe krabicky (satelitny prijimac). Kazdopadne 65" Philips s Androidom odporucam. Ja som k nemu prikupil este VU+ Zero 4K a obraz jak vino, neporovnatelny s HD prijimacom co som mal k nemu pripojeny predtym.

radolaco
Registrace: 2/2010

Ja mam PLAZMU PANASONIC TX-50GT60 a som spokojný a na filmy a šport mam projektor. Nie projektor s technológiu DLP nieje to dobre na šport ale skôr kúp Epson 3lcd.Ja mam Epson +plátno na ktoré sa dá pozerať aj cez deň a všetko zvíraznuje aj malú drobnost. Co nevidíš na TV na tom platné je vidieť.Keď mi odíde plazma kúpim niečo malé 40" a na filmy mam projektor.

joki741
Registrace: 2/2017

@dracik33

Hlavne dbaj na to, aby to bola technologia OLED - alebo aspon QLED.
Tento aspekt si vo svojom vypocte vlastnosti TVP ani len nespomenul...

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

Kdyby sis přečetl první zadání, tak tazatel uvádí, že požaduje "direct led". Oledku asi nechce a qled je jen maketingovej oyeb.

decmen
Registrace: 2/2008

no hlavne asi nema zaujem investovat 3x za OLED ked spomina sumu 550-600 eur

radolaco
Registrace: 2/2010

A co takhle LG OLED65C9.Podle dtestu 1 na trhu.Není ale za 500e.Včera sleva jako hrom. R^

Tonda2
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra