![]() |
|
Satelitný merací prístrojChcel by som sa opytat aky satelitny merak si mam kupit podla Vasich skusenosti ? Amiko X-finder 3 je za prijatelnu sumu , ale neviem aka je to kvalita ? Rover a podobne znacky uz su zase dost drahe. Mal som SATLOOK MICRO , ale nie je HD a uz je dost stary.Dajte nejaky typ. Zaoberame sa nastavovanim satelitov , takze nie sme amatérmi.Potrebujem poradit ohladne kvality , dakujem. |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojzabývám se těžením dřeva,ale Husqvarna a Stihl jsou moc drahý,poradíte nějakou kvalitní pilu???Hecht apod.........![]() ![]() ![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojpodla mna pod tisicku sa tažko niektore z tych zariadeni da nazvať merak.amiko x finder som nedavno objednaval jednomu "montaznikovi" a za dva dni siel spat na dobropis. to amiko ma menu ako stare prijimace opticumy x403 a podobne. je to prijimac zavrety v boxe ala merak. ked sa na nom vyhodila hlasitost na maximum tak prestal reagovat na akekolvek tlacidlo. az ked sa stiahol zvuk aspon o krok dole tak sa zas dal ovladat. za tie peniaze mi to pride katastrofa. napada mi ci by nestal za nieco aspon ten dreamsky stc4k trio alebo nieco podobne, na sat by to mohlo stacit.. ale nemam s nim prakticku skusenost. napada mi jedine zajst za slusnym predajcom co poradi alebo objednavat a skusat. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojVaros 109 KWS. Nic lepšího neseženeš.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojEšte mi napadá nejaký planar by nezruinoval rozpočet profesionálnej firmy ktorá sa zaoberá "nastavovanim satelitov"![]() |
noces
![]() |
|
@EMP1a takovym mericim pristrojem satelitu zmerim kolik maj paliva, nebo jestli jsou gyroskopy OK ?jak to budes na tom orbitu merit ? jsi zamestnanec spaceX ? ![]() Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
teda srandasuper,firma se ptá na fóru mezi veřejností,spíš oni by měli radit,co je nejlepší |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@pierrepetrNeboj nie sú amatéri, nastavujú satelity![]() Doteraz im na to stačil satlook micro ![]() |
noces
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojTeleves MOSAIQ6 |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@BadatelTen je za hubičku to bude pre tazatela trefa do čierneho![]() |
noces
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojna to domácí žvýkání a pro sousedy používám starší PROMAX Neo Lite....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojVaros 109 lze nyní pořídit za cenu pod 40 000kč včetně DPH i s brašnou.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonuž ta brašna má cenu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojVhodné by bolo posudzovať dôveryhodnosť nameraných veličín danej modulácie.Detailnosť vykreslenia obálky spektra je tiež veľmi dôležitá.V mnohých zariadeniach bola dostupná možnosť Unicable pri preverení však nebola funkčná.Málokto sa v dnešnej dobe podelí o praktické skúsenosti s užívaním mer.zariadenia.Všetko sa zbiera pracne postupne a podľa vzniknutých situácií v teréne.Dôležitá je najmä podpora zo strany výrobcu a ochota riešiť vzniknuté stavy a konzultovať ich s užívateľom.Asi platí systém kúp a uvidíš. |
MMargala
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Satelitný merací prístrojKdo se tím živí, budiž třeba Varos, ale pro amatéra, co to dělá u babičky za štrůdl, stačí jakýkoliv finder a šikovné ruce. Poslední dobou však pozoruji, že je to skoro naopak profik přijede s finderem a amatér má Rover :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@EMP1Mám tiež Satlook Micro a dá sa s ním celkom dobre pracovať, aj keď už má určité obmedzenia. To Amiko nechcem ani zadarmo. Satlook Micro je v porovnaní s ním profesionálny prístroj. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |