![]() |
|
Polární závěs bez viditelnosti na jihDá se nastavit polární závěs bez toho, že by bylo vidět na jih? Mohu točit parabolou zhruba od 42°E po 90°E.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@pierrepetrMěl jsem to a vyhodil. Válí se to někde na balkoně a dal jsem T-90 |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorousjá nemám ani čas na čt24,tak motor 1x za měsíc max |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
No a proc by to neslo?Jsem e vratil z trestni lavice, dekuji.:)Konkretni rada, buzola, rada aplikaci na Androidu, privaz si treba mobilizator a deklinaci, elevaci mas v tabulkach. Kdyz tak na netu i vypocty. Taky mam jednu, ktera je od 45e po 90e, no ten Jamal uz moc vypadava. Zalezi od TP, no 10 minut na max a po 10ti, nekdy i nula a vypadky. Nizka elevace, nic s tim nenadelam, leda, ze bych tam dal vetsi delo, no neni na ten vychod prostor, bohuzel. Zdravim, carevici Ivane Whisky, Jamesone Vladimirovici:) Jen mi prosim nedavejte Ban, piju caj. No a od toho cajik a Banik, prosim, zdrobnely pristup. Ale vim, ze jsem si ho zaslouzil. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@wenkvítej z5........ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Polární závěs bez viditelnosti na jihCau pierre, jasne z5, no bojim, bojim, protoze jsem si na Vladimirovice pripravi velice satelitne odbornou Karkulku:).Ja jeste nechci Banik, zatim cajik:) kdyz by chteli konkretni info, aplikace i rada je za par minut. Skutecne, neni problem. Dnes, ze smartblbaky je to vlastne hracka. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@wenkto chce klid,já taky píšu málo,koukni kolik mám příspěvků![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |