![]() |
|
Magio Go na Android TVIde to niekomu uz spustit? Mam Philips s Android TV 8.0 a ide to sice nainstalovat cez Google Play, ale spustit nejde, ani ikona sa nevytvori... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
Magio Go na Android TVskús cez web apkpure (store), ale to ovládanie je stále zlé |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVviem si spravit rucne ikonu a potom sa mi to spusti, ale je to stale stara verzia 1.2.0 s tym bledym rozhranim neprisposobenym na ovladanie dialkovym ovladacom. Nie je to ta nova verzia s ciernym rozhranim co je uvedena na fotkach v google obchode. Horsie je, ze tu staru verziu mam stale aj na mobile, ziadna nova aktualizacia. |
radolaco
![]() |
|
Magio Go na Android TVkonečne bude apk aj pre Android https://touchit.sk/magio-go-prichadza-na-inteligentne-televizory-stiahnite-si-aplikaciu-pre-modely-znacky-samsung/263277 |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVUž minulý týždeň tu niektorí písali, že majú novú verziu Magio go. Ja mám tiež iba starú 1.2.0. V T-come mi povedali, že tento týždeň ju spustia pre android tv boxy. Uvidíme. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVPozrel som na verziu v mojom Magio Go TV boxe a je tam verzia 1.2.10. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
Magio Go na Android TVapkpure... !!!! stiahnuť s tade |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVuz to ide priamo z obchodu instalovat |
radolaco
![]() |
|
@radolacoAké má číslo nová verzia Magio Go? Nejak sa mi ju nadarí na tablete nájsť. |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TV3.0.12ked tak, skus si tu stiahnut a nainstalovat 3.0.5 mne to potom pocas dna z nej ponuklo na mobile aktualizaciu na 3.0.12 https://apkpure.com/magio-go/com.telekom.magiogo |
radolaco
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVNa Philips OLED s androidom plne funkcna.![]() |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVEste som zabudol, apka stiahnuta priamo z Google obchodu. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVInak teda poznatky z vcerajsie vecerneho hodinoveho sledovania na Android TV na Philipse 65":Zatial sa na appku pre Android TV od Skylinku (neoficialnu) moc nechyta. Skylink Live TV fici krasne bez prerusenia ci chyb v obraze, HD programy maju obraz by som povedal uplne porovnatelny s tymi na satelite, ak nie aj krajsi u niektorych programoch. Magio GO v Android nema taky dobry obraz, zjavne ma nizsi datovy tok ako Skylink Live TV. Pri prepinani programov to trva dlhsiu odozvu ako Skylink, niekedy o dost dlhsiu ked sa mu nedari... Ale je mozne ze to este vychytaju, predsalen je to vonku oficialne asi az od dnes. Kazdopadne ja to mam len kvoli digisportom, takze parada ![]() |
radolaco
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVMne sa na android tv boxe X 96 mini podarilo nainštalovať novú apku Magio Go z APKPURE, načíta sa, ale nejde. Márne klikám na živé vysielanie. Iba načítava stream a po pár sekundách vráti sa domovskú stránku. Mám apku odištalovať a skúsiť iný zdroj, alebo treba okrem prihlásenia do Magio Go ešte niečo potvrdiť? |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVAndroid TV Thomson 55" apka prístupná cez Google obchod, bezchybné ovládanie a vynikajúci obraz.Mám aj magiogo origo box,ale toto je kvalitnejšie.Treba skúšať aj na iných značkách napr.TLC.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVIde to aj na Android TV boxoch ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVmne to ide aj na boxe |
bublik10
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVbeelink gt1 3GB/32GB |
bublik10
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVMne ide Magio go len na tablete aj to iba 20 staníc. Viasaty nejdú. Na tv boxe mi len načítavajú stanice a žiadna nejde. Ani aktualizácia sa neobjavuje. Ako je možné, že apka iným ide? |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVKarner: Odinštaluj starú appku a z Google Play nainštaluj novu appku v.3.0.12. Funguje to prekvapivo dobre. |
Richard21
![]() |
|
@Richard21Otvoril som Google Play v android boxe a napísal som do vyhľadávacieho riadku Magio go a aplikácia sa neukázala. Objavili sa rôzne iné ako HBO GO a pod. Ako ju tam dostať? Tú, čo mám z APKPURE v tv boxe nejde. |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVTeraz som si všimol, že máš Android TV box (X96 mini) a ja mám Android box (Formuler Z7+). Je to rozdiel. Asi chýba podpora od výrobcu Android TV boxu a Telekom je v tejto veci dosť nepružný. (resp. sa baví len s veľkými hráčmi) |
Richard21
![]() |
|
@Richard21Telekom urobil jednu apku pre android a tú si môžu stiahnuť majitelia rôznych tv boxov s androidom. Tak mi oznámili z Telekomu. Najhoršie je, že ju v Google play nemám. Ty si ju určite tam našiel a stiahol? |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go na Android TVÁno. Na Formuleri som mal starú appku Magio Go ktorá nefungovala. (Písalo že nepodporované zariadenie) Tak som ju odinštaloval a v Google Play som dal vyhľadať Magio Go (je tam verzia 3.0.12) a nainštaloval. Prihlásil som sa, nastavil kvalitu na High a zostal prekvapený ako pekne to funguje. Mám aj Magio Go TV box a na Formuleri ide Premier Sport plynulejšie. |
Richard21
![]() |
|
@Karnerhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.telekom.magiogo&hl=skAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@Karnerja mám tiež stiahnutú z APKPURE a ide,v prvom rade si odinštaluj v menu počet prihlásených zariadení |
bublik10
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |