Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio Go na Android TV

Ide to niekomu uz spustit? Mam Philips s Android TV 8.0 a ide to sice nainstalovat cez Google Play, ale spustit nejde, ani ikona sa nevytvori...

radolaco
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio Go na Android TV

V mojom Google Play sa apka Magio go nenachádza. Keď som ju stiahol z ntb a preniesol do tv boxu, objavil sa nápis, že je pre moje zariadenie nevhodná. A to aj napriek tomu, že bola určená pre android. Na tablete ide, hoci mám na oboch zariadeniach android 8.

Karner
Registrace: 3/2010

Pre Magio Go stačí Android 7 a vyšší.

Richard21
Registrace: 9/2009

Nova Apk magio go stiahnuta z goole play bezi na aml912 na rootnutych aj nerootnutych boxoch.
Je tam viacej novych veci,,avsak na rolovanie medzi programami potrebujes posúvať myškou,respektive dotykovou klavesnicou cez wifi.
Zrejme klavesnica,,dialkove cez bluetoot s rolovanim programov nema problem napr.xiaomi tv box.

vladojarvj
Registrace: 11/2013

Po dlhsom skusani ide posuvat aj dialkovym,ale potvrdenie programu mi ide len cez prepnutie na sipku a potvrdenie ok tlacidlom,da sa na to zviknut a bezproblemov prepinat ,a presuvat sa cez menu apky.
Vyskusane cez sunvell,carneo,,T96z.

vladojarvj

@all

Neviem, ale stale sa tu porovnava, na akom boxe to ide ovladat a na akom nie, ale vacsinou tu porovnate boxy s Androidom, ale aj telekomacky novy box bezi so systemom Android Tv, co nie su dva rovnake systemy.

milosza001
Registrace: 2/2013

Zaujímavá informácia.Čiže na android boxoch zase komplikované ovládanie?

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Obraz

Oproti Skylink live obraz o ničom.nizky dátový tok.Hd SD by som to nazval a môžete mať aj 600 mb linku cez optiku.

SB76
Registrace: 1/2016

@Nalimm

Prepinanie medzi programami je vylepsene oproti predchadzajucej verzii,,na boxoch co uvadzam,je mozne sa dostať cez DO do vsetkych poloziek v menu apky,,to je vylepšené.

vladojarvj

@SB76

Podla mna je kvalita obrazu ovela lepsia ako pri starsej aplikacii,,TV 102cm.
Dalsia moznost je ukladat si nahravky na virtualni disk a kedykolvek si to prehrat + archiv na 7dni.

vladojarvj

Odkiaľ stiahnuť starú aplikáciu Magio go 1.2.0? Nová 3.0.5 sa mi zobrazí, program a nahrávanie funguje, ale živé vysielanie len načítava a nejde v tv boxe X96 mini. Aktualizovať sa sama nechce. V APKPURE som našiel staré verzie, no nevedia sa dobre načítať a zobraziť. Akoby boli poškodené.

Karner

@Karner

Pokial si pametam tak si na boxe robil unroot,,tak to taraz nemusis,a to moze byt chyba ze to blbne.Urob si tovarenske nastavenie a.install si nanovo magiogo.

vladojarvj

@vladojarvj

Dal som továrko a po nainštalovaní Magio go z APKPURE program sa ukáže, ale živé vysielanie nefunguje. Akoby chýbal prehrávač. Potom som ešte nainštaloval starú verziu 1.2.0, ktorá mi ide v druhom tv boxe Alfawise. Magio go sa načítalo, program tiež, no naživo nič neišlo ako v novej aplikácii. Dnes už sa ani program nenačítal, len sa objavil nápis, že služba je nedostupná, skúste neskôr.

Karner

@Karner

V menu apk magio go chod do polozky registrovane zariadenia a vymas tam existujuce zariadenia,nech ti zaregistruje nanovo ten x96mini.Je mozne ze tam je chyba,,ine ma nenapada ked aplikacia funguje ale live nejde.

vladojarvj

Takto sa opýtam páni.je apka Magio go v tv s kvalitou obrazu na tom lepšie ako cez box?Je tam vyšší dátový tok?Cez box mi na 55 uhlopriečke pri optike 600 mega ten obraz pripadá ako 720 hd a pri rychlich pohyboch keď kopnúť do lopty sa stáva chvíľkami neviditeľná.No proste také lepšie SD.full hd to není.takze cez tv aký máte kvalitu obrazu?Dik za odpovede postrehy.

SB76
Registrace: 1/2016

@SB76

Podla infa by mal byt vo FHD s 50fps

milosza001
Registrace: 2/2013

@SB76

Ano, vdaka nizkemu datovemu toku je to na urovni 720p, aj ked to nie je prilis presne porovnanie lebo aj 720p dokaze byt kvalitne

radolaco

Problém u mňa je asi v androide, preto musím nájsť staršiu apku Magio go 1.2.0. Vie niekto, kde ju nájsť? Na druhom tv boxe ju mám a fičí dodnes.

Karner

@Karner

Magio go 1,2,0 je ulozena na apk pure,,lates version,,odtial mozes rovno nainstalovat.
No skoda ze ti nejde ten novy update 3,0,,

vladojarvj

@vladojarvj

Môžeš dať link?

Karner

@vladojarvj

Už som našiel aj nainštaloval staršiu verziu Magio go 1.2.0 z APK PURE, ale niečo s ňou bude, lebo keď ju dám otvoriť mi oznámi, že mám skontrolovať pripojenie na internet, hoci som pripojený. Samozrejme, že sa potom nedá do nej prihlásiť. Neviem prečo, keď na druhom tv boxe ide, čiže ju nezrušili v Telekome.

Karner

@karner

je mozne, ze hentu staru verziu odpisali a nie je uz kompatibilna s "datacentrom telekomu"

radolaco

Novy update apk ma v sebe nastavenie ze si pameta zariadenie ktore bolo nanej prihlasene,,a dodatocne uz netreba zadavat prihlasovacie udaje.
Cize,ty si sa prihlasil pod novym update,zapametalo si si ip,respektive mac adresu tvojho boxu a pod update na 1,2,0 ta nechce dalej pustit.
Ja vy som to riesil factory defaul,,cize tovarenske,,mala by sa zmenit mac,,ip,,a znovu instal verziu 1,2,0,,mozno aj restart routru aby ti pridelil novu sietovu adresu.

vladojarvj

@vladojarvj

Vyskúšam, ale asi budem musieť použiť unroot, lebo na rootnutých boxoch staršie Magio Go nechce ísť.

Karner

@Karner

Ja by som este skusi instalovat z google play verziu ,ta je oficialne ponukana.
Ta z apk pure je demo ma vypadky.

vladojarvj

Novú apku z google play mi tv box nenainštaluje, lebo nie je kompatibilná s mojím zariadením. Staršiu verziu 1.2.0 nainštaluje, ale nevie sa s ňou pripojiť k internetu, ani sa nedá do nej prihlásiť. Niečo tomu bráni. Už som dva razy dal továrko, ale nepomohlo. Ešte by som chcel vyskúšať Extractor na prenos staršej apky z druhého tv boxu, v ktorom mi funguje. Doteraz som s tým nerobil a hľadám postup.

Karner
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra