Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

ANTIK karta modul conax

Kúpila som modul conax vložila do telky vložila kartu antik a nejde mi to prosím pomoc😉

prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
uživatel
SARA
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

ANTIK karta modul conax

dobrý den pár dotazů karta je vložena v modulu čipem jak má být?parabola
je natočena správně?,podporuje vaše tv kodek hevc?,antiksat má nonstop podporu aspoň to uvádí na svých stránkách.
uživatel
kanon
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 713
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: ANTIK karta modul conax

Áno je cipem správne keď ju dám tak píše mi access

prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
uživatel
SARA
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SARA

Možná to nesouvisí,ale když jsem před mnoha lety koupil nový přijímač a kartu,tak načtení programů trvalo několik hodin.
uživatel
hugo51
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 142
Odpověď v diskusním vlákně
 

ANTIK karta modul conax

Čip na karte musí smerovať k logu na Cl module,ku stene.
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 330
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: ANTIK karta modul conax

Áno mám tak kartu správne v module. A ešte v primaci satelitnou ide karta ANTIK v pohode ale keď ju dám do modulu v telke tak mi nejde modul nacitalo je pripojený všetko je ok len keď dám kartu tak nejdu programy stále mi píše zakódované a dole na telke mi píše keď vložím kartu NO ACCESS 3 ..... Tak neviem čo je zle a telka má hevc..

prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
uživatel
SARA
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SARA

Skús vypnúť telku aby aktualizovalo modul a potom kartu načíta,telka je pohode .V telke máš nastavené vyhľadané,alebo vytiahnuť modul s kartou a o min. vlož naspať . Potom bude treba len volať Antik nn stop službu. číslo zmluvy a občiansky si priprav.
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 330
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SARA

Stale bezi akcia zaplat 12m, dostanes 24m? Vies to prosim skontrolovat v zakaznickej zone, ak tuto info nemas od predajcu? Dik
uživatel
peto75
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 143
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: ANTIK karta modul conax

Neviem, či v prípade modulu nemusí byť karta s ním párovaná. Mne v čítačkách tiež beží, v module ale nie ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 867
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: ANTIK karta modul conax

Nechcem byt svina, ale tieto veci by mala riesit technicka podpora Antik spolocnosti - :))) :))) :))) - https://www.youtube.com/watch?v=5a4ZMoEc1VU
Je to bohuzial tak, ze nestaci "zalozit kartu". Napriklad v TV prijmaci je treba najprv prepnut tuner z DVB-T2 (Terestrial) na DVB-S2 (Satellite). Dalej je nutne preverit, ci ma dekodovacia karta ANTIK v sebe nejake platne zapisy (platenych sluzieb). To sa da zase preverit na ich hot-line kde pripadne mozu znova nechat poslat aktivacne zapisy. Tiez ako kolega vyssie zmienoval, musi byt CAM modul podporovany telkou. Zvyknu tam byt niekedy problemy s kompatibilitou (CI+ verzia a kompatibilita rozhrania).
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

stačí sa registrovať na moj.antik.sk a môžeš si zariadenia spravovať sám ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 867
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: ANTIK karta modul conax

Ďakujem všetkým za rady už mi to ide 😉

prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
uživatel
SARA
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 64
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra