![]() |
|
Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Pouzivate v OpenATV nejaky plugin na Timer pro nastaveni nahravani na jinem E2 prijimaci v domaci siti?Diky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Nastav timer na síti přes webif přímo na tom přijímači, proč to komplikuješ, nebo v jaké situaci má smysl toho, co píšeš?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanKdyz sedis v jedne mistnosti a nechce se ti do druhe :) ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
@ivo2001Komplikujes to velmi. Ale ked uz. Mobil mas. A tukanovu radu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?A preco to nenahras na stb v miestnosti, kde si?A ked nema druhy tuner, dokaze pouzit tuner z ineho linux stb. |
Kasr
![]() |
|
@Kasr"A ked nema druhy tuner, dokaze pouzit tuner z ineho linux stb."Tak toto by mne docela zajímalo. Můžeš napsat jak na to? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxV openatv priamo cez menu- staci zadat ip boxu.Inac "buket" v ktorom prevedies m3u playlist z stb. Napriklad tu: https://iptv-dailylinks.blogspot.com/p/convert-m3u-to-enigma2.html?m=1 Alebo cez dreamboxedit. |
Kasr
![]() |
|
@SirMaxNo a samozrejme playlist si stiahnes z weboveho rozhrania stb. |
Kasr
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?A este dodatok, ked to nahras cez buket z iptv playlistu programov z druheho stb, tak nahravka bude mat priponu .stream. Ale to vôbec nevadi. |
Kasr
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Nebo přes remotechannelstreamconvertor, jako kdybys měl další tuner, používáš tuner na jiném přijímači na síti. Kasr to už napsal, zadáte ip receivru...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Ako citam, moznosti teda su...ale nie je ovela jednoduchsie zadat to priamo na receivri v druhej izbe ?![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Když ta "iná izba" je třeba o tři patra jinde...nebo je v místnosti, kam se nedá vždycky vstoupit...nebo nebo nebo...Spíše by mne zajímalo, co a proč tak silně nahráváte? Většina vysílaných filmů a seriálů je na webu. Nebo spíše všechny, a už upravené bez reklam, s efektivní kompresí. Sport ze záznamu pro účely nějakých rozborů a tréninků? Nebo co? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Antonínmas malou predstavivost :) duvod se najde vzdy.ale to zadani je sileny uz od piky :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Jak píše Bublajs, důvod se přece vždy nějaký najde, není ani podle mne důležitý / i když tady s oblibou řešený/, důležité je, jak to udělat a jestli to vůbec jde...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?I z toho důvodu, že se něco nového můžeme naučit, kdežto v tom prvním případě se většinou rozhádáme...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Nahrej si si mobilu aplikaci Dreadroid a není co řešit. |
mller
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Plugin na Timer z jineho E2 prijimace ?Pánové možná Vám pomůže jak to mám já. Mám STB Xtrend s vnitřním HDD.V jiné místnosti mám Formuler F4 turbo. Oba přijímače mám v domácí síti s pevnými IP adresami (DHCP vypnuto) mimo rozsah. Na Formuleru mám nastaveno nahrávání na HDD v Xtrendu. Pomocí wevinfo v tabletu mohu nastavit nahrávání v obou STB. Další možnost nastavit si přenos kanálů z jiného přijímače. Takto mám přístup ke kanálům Formuleru v Xtrendu. V Xtrendu je v časovači nahrávka z Formuleru uvedena jako Stream. V tomto případě dojde k havárii Xtrendu pokud v době nahrávání jsou oba STB nastaveny na stejný TP. V obou STB mám ATV 6.1. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
![]() |