![]() |
|
Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Ahoj všem, mám jenom dotaz zda má někdo zkušenost s tímto typem TV. Potřebuji připojit Skylink a jde mi o to zda má systém FastScan (Je to pro staršího člověka, abych se neulítal při každé změně zase dolaďovat). Děkuji za info, kdo ví nebo za Vaši zkušenost.![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Philips PUS7304 ma fastscan skylink takze ten tvuj ho bude mit take |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Philips- Android- staršího člověkaSpíše bych se při výběru TV pro "staršího člověka" soustředil na co nejjednoduší OS. Nevím na jaké technické úrovni je, ale všeobecně já Philips kvůli Androidu nemusím. Radí PANASONIC. Fastscan má dnes už skoro každá TV.VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.
|
jkaval
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Tak právě Panasonic kromě letošních modelů fastscan většinou nemá.Kvůli jednoduchosti obsluhy zde často někteří bardi doporučují Finlux, ale osobně tyto TV neznám ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?ten Philips ma menu teda otresny, a ovladac ? das ist hruza,stribrny a popisky tlacitek vubec nejsou citelny,ani ve dne natoz vecer, ovladani teda sileny, anasonic i sony maji pekny a jednoduchy menu a dobrej ovladac, fastscan skylink me jaksi nezajima,Finlux rozhodne nebude zadna hitparada, |
kristian1
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Co se týče ladění a obsluhy... Philipsu jsem nikdy nepřišel na chuť![]() |
lance
![]() |
|
@kristian1Tazatele ale právě ten fastscan zajímá![]() |
lance
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?jiste ale kdyz mu to naladi na tvrdo celou 23,5° tak tam taky nemusi furt chodit jen si proste uzivatel obcas prepise cislo predvolby Tv Novajinak ted se rozhoduju mezi OLED panasonic gz950 a sony ag8 ale jsem zvyklej na panasonika |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Ale jemu jde přece o to, aby na TV fungoval auto fastscan a on nemusel nikam jezdit něco dolaďovat...Napiš mi pak prosím třeba do PM, jestli jsi měl možnost porovnat pohybovou ostrost mezi gz950 a ag8. V pohybové ostrosti vidím jediné slabé místo kde by mohl Panák prohrát (pokud se bavíme jen o obrazu...) ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Ahoj Všem, starší člověk má vše Philips tak chce zase Philips. Líbí se mu Ambi světla atd. atd. Jde jen o nastavení 23,5 a vložení CAM a FastScan, kvůli dolaďování..jinak vlastně o nic nejde..tak ted nevím co teda mám sehnat.. nějak![]() |
Pájík
![]() |
|
@pájíkA/ pokud starší člověk chce Philips, musíš koupit Philips. Jinak ho budeš mít na krku každý den že jsi mu koupil krám - ať je to tvůj táta, máma, soused, nejlepší přítel. Prostě je to starší člověk.Kup to v e-shopu aby to šlo vrátit. Třeba připlať v Alze 60 dnů na vrácení. B/ fast scan - vypr..nout na něj. Změny u Skylinku nejsou tak časté jak se snaží někdo podsouvat. Chodím ladit 2 samsungy, které mají fast scan ale celé to funguje na h. takže jsem vyhodil tento slavný systém a naladil normálně ručně, seřadil a je to. Přelaďuju nebo řekněme optimalizuju - max 2x ročně. A pokud je zásadní změna, například CT tak vždy máš čas 2 týdny až měsíc. Takže na fast scan bych nehleděl. C/ starší člověk zná Phillips. Ale jaký? 5÷10 let staré přístorje, kdy zapnul tlačítkem a přepínal programy nebo opravdu dnešní digitální hrůzu s Androidem a podobnými nesmysly? Pokud bude v androidu ztracen, vrátiš a pak koupíš to co radí kolegové zde. Taky bych v životě nešel do Philipsu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?no me osobne teda ten ambilight moc nevyhovuje v podstate me to rusi pri sledovani ale da se to vypnout, ovladac a menu jak jsem psal, a obraz 50Hz je take bida, dokonce jsem na tom videl digisporty a novasport od Tmobile a to bylo opravdu otresny ale to je zalezitost Tmobile,asi bych si i s nim zasel do Datartu nebo nekam kde mi dovoli predvest menu a skutecny program na Philips,Sony,Panasonic, v te 43" |
kristian1
![]() |
|
@PájíkOdpověděl sis sám. Chce Philipsa s ambi světlama, tak mu ho dej, fastscan to má. Kup z netu, vyzkoušíš a můžeš do 14 dní vrátit. Když dotyčnému budeš vyvracet Philipsa a dáš mu něco jiného, budeš ho mít furt na krku věčně nespokojeného se vším možným.. nadarmo se neříká - za dobrotu...![]() |
lance
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Vůbec nejlepší je, nikomu ohledně TV neradit, nic nevnucovat a hlavně - nic jim nevyvracet. Většina lidí chce jen slyšet potvrzení svých názorů a představ. Pak jsou spokojeni i s naprostým blivajzem na který se pak doma dívají. Je to psychologie. Lidí, kteří stojí o skutečně dobrý výběr TV, jsou sami ochotni pochybovat o svých rozhodnutích a měnit své názory... je naprosté minimum, to je moje zkušenost![]() |
lance
![]() |
|
@kristian1to je ozaj pravda, osobná skúsenosť, aj ja som mal s tým problém a to sa vyznám.Ale keď ho dotyčný chce, nech ho má.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 321 |
![]() |
|
@lance![]() od včera takhle diskutuji PUS6-kovou řadu 50" v rodině. Přesně jak píšeš, všechny argumenty - jako je kvalita obrazu, ovládání - jsou smeteny ze stolu, protože ho kamarád má a je s ním spokojen. Teď je extra akce za 349eur tak hurá na ně! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12Ja mam uz 2 roky Philips 43PFS5301/12 - nema android ani ambilight. Mam Skylink + prijem aj DVB-T(2), fastscan nepouzivam. S obrazom aj ovladanim som spokojny. Funguje nahravanie aj timeshift. Zoznam programov je mozne stiahnut na USB a upravit v PC. |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Da sa kupit aj bez androidu po radu 6 ??? 50Hz tu a inde je aky rozdiel v rovnakej uhlopriecke a cene? Casto rovnaky vyrobca panelu.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Děkuji Všem za reakce, ale ještě se zeptám, potřebujeme velikost max. do 43".. je nějaká trošku lepší (kvalitnější atd.) řada než 73xx, ale v malé úhlopříčce? |
Pájík
![]() |
|
jeden seznam programunevim jestli to bude nekdo tady vedet,ale da se u toho Philips PUS 7304 nejak naladit sat,kabel,tmobile do jednoho seznamu ? prepinat neustale vstupy je docela hruza ! |
kristian1
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?Ja neviem co mate proti androidu. Mam s androidom TV Sony aj Philips a ked clovek nechce, tak ani nezisti, ze tam ma nainstalovany android. Ak nepouziva ziadne aplikacie a nestlaci tlacidlo HOME alebo NETFLIX, tak sa tie TV zakladne ovladaju uplne rovnako ako akekolvek ine. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@kristian1hochu tento požadavek jsi měl vznést při nákupu této kočky v pytli |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?to neni moje kocka![]() |
kristian1
![]() |
|
@PájíkMěl jsem 7 řadu s ambilightem a obraz přes Skylink a německé UHD gut , spíše super . ladila se sama a všechno ok . Teď mám oled a také ok . U androidu si člověk zvykne , že jednou za měsíc zrestartuje a je to. Koupil jsem si powercube z tý se to snadno vytahuje . je mi 57 , takže spíše mladší .![]() |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Philips 43PUS7354/12 - FastScan?TO: bulon, děkuji a doporučíš modul (pojede Skylink)- Neotion nebo?..děkujiiii |
Pájík
![]() |
|
![]() |