Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

VU + Zero 4k

mám image VTI, je na tom Youtube?? Nemožu to nikde najít.
A ještě jedna otázka.
Když dam na DO OK, vyjede mě v pravo taková větší tabulka, Seznam kanálú a vlevo píšou o čim je ten pořad, zajímalo by mě jestli se to dá nějak posunout, proto že tam není všechno o tom pořadu.

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU + Zero 4k

Youtube je v Hlavním menu, stačí najet, dát OK a pak potvrdit zeleným tlačítkem start. Pokud ho tam nemáš nainstaluj si ho přes správce software.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Přehrál jsem to dal jsem tam open atv 6.4 a je to 100% lepší než VTI
Jenom nemůžu přijít na to jak se ta tabulka s tím pořadem dá nastavit aby se to samo posouvalo

poklopec

pokl

@pokl

Trošku bližšie k tomu niečo napíš "svokra". Teraz máš OpenATV a skin MYMetrix? Aká tabuľka? Nevidíš celú tabuľku, alebo nevidíš celý text? Či? Čo máš na OK nastavené? Keď ho stlačíš, čo Ti vyjde, channellist, eventinfo, či info? Či čo?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Skin mam Om-black, zmačknu šipku nahoru nebo dolů a ukáže se tabulka chanel selection a v tabulce mam seznam programů a vlevo je menší tabulka psané je tam co program vysílá,

poklopec

pokl

@pokl

A čo tam nevidíš? Celú "tabuľku" okraje?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

o tom pořadu co je psane potřeboval bych to posunůt směrem nahoru

poklopec

pokl

@pokl

No takto to neviem čo chceš

petersk

Prečo to nepozreš cez EPG?

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Pokud přepneš šipkou doprava na to okno (tabulku), pak to posuneš šipkou nahoru nebo dolů. U mě to tak aspoň funguje. ;)

OrHoro
Registrace: 4/2010

nahral sem skin AX_BLU_FHD_4ATV a když zmačknu šipku tak vyjede tabulka v pravo je epg o programu který se právě vysílá a když je tam dlouhý text tak se tabulka začne po chvíli posunovat nahoru, to jsem hledal. a myslel sem že se to dá u různých skinú nějak nastavit.

poklopec

pokl

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra