Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT by Skylink

Jako zákazník freeSATU jsem už vyzkoušel Skylink Live TV.

dasenka
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

@dasenka

Jede ti jako zákazníkovi freesatu dobře? Nebo je to stále stejný brak od Skylinku, který se nedá používat déle než 10 minut?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

FREESAT

Mám od FREESATu celkem 4 karty a občas u některé vypadne vždy jen několik programů,potom třeba volat na zákaznickou linku !

a2580123a
Registrace: 10/2014

@JanM

Preco by to mal byt brak?Ja to pouzivam kazdy den a priemerne to mame zapnute cca 2 hodiny a ziaden problem.

Gustoh
Registrace: 9/2016

@Gustoh

Nevim jak vy, ale ja jsem to zkoušel na měsíc zdarma. Přes den se to ještě používat dá. Večer po 20 hodině už jsem měl problémy.

JanM

@a2580123a

tak si opatři přijímač nebo modul kde bude procházet zápis na kartu, jinak volat na linku není zapotřebí vše se dá refreshnout přes web, stačí si zřídit účet

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@JanM

Nedávno jsi tady psal, že máš nějakej net 30 Mb. Tipuju ještě k tomu agregovaných. Jseš si jistý, že za tvoje večerní výpadky může Skylink? Spíš ti jenom laguje přetížený místní internet.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

RE: freeSAT by Skylink

Me vadi u Skylinku Live,ze programy se nejdou normalne prepinat ovladacem.Mam Teslu TEH-500 v kuchyni a musim je prepinat mysi od pocitace,nevim když to ma někdo v tv třeba Samsung,jak mu to jde,jak to funguje,jesli ovladacem.Nemaj to moc ještě vychytany.Zkousel jsem Lepsi tv a tam to jde ovladacem jak u tv a i na me Tesle.

Sanca
Registrace: 1/2009

U Samsungu se to přepíná ovladačem,jako třeba DVB T

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@ JanM

Já žádné problémy nemám. Než začneš do někoho kopat a kritizovat ho, je třeba zjistit zda není chyba někde jinde. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Teď jsem se divil, Digi výpadek a Skylink přes net šlapal jako blázen R^

lglb
Registrace: 9/2017

@Sanca

jede to prepinat normalne dalkovym ovladacem, jenom nesmis instalovat opk z google play, sveho casu jem tu dal apku prispusobenou pro DO - ta ktera je neverejna.Aktivuj jsi PM a napis, poslu ti ji

krteczek
Registrace: 8/2013

Chci to vyzkoušet na tv Samsung kde už mám dříve ap.Skylink ale nemohu přijít na to jak se na freesat přihlásit.Nikde to přihlašovací okýnka nenabízí.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@krteczek

Uz mam aktivovano,muzes mi to poslat.Ja ma settopbox Tesla TEH-500.Chtel bych to taky prepinat ovladacem,diky.

Sanca
Registrace: 1/2009

Skylink Live TV,každý den a šlape poctivě at je to dop,odp nebo večer nemohu si stěžovat a podotýkám,že to přijímám přes počítač do TV.U mě je Skylink mezi operátory jednička,každému halt vyhovuje něco jiného.

dulin
Registrace: 1/2013

@Diaboltp

Je to 3Ombit sdílené vesnické wifi. Jenže mi obvykle večer všechno normálně funguje (YouTube ve full HD, ivysilani a dokonce i TF1 s free VPN). Jenom tohle nějak nechtělo fungovat. Mi to přijde stejný případ jako O2TV, tedy přetížené servery. Lineární IPTV má nevýhodu v nemožnosti použít buffer jako to mají VOD.

JanM

oprava:

je to 30 mbit

JanM

@JanM

No a možná jsi přišel na problém. Wifi na 5Ghz a maximální propustnost AP. Kolik je vás na AP - 10, 15, nebo víc? Ty sice můžeš mít 30Mb ve smlouvě, ale po agregaci ve špičce ti bude kontinuelní datový tok kolísat někde mezi 5-18 Mbps. A to v tom nejlepším případě. Fyziku a technická omezení neošidíš. Skylink si bez problému cucá 9Mbps bez výraného bufferu a problém je na světě. Měření rychlosti je jedna věc, ale vyzkoušej něco jak Bandwidth test - uvidíš, jak to kolísá.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

@Diaboltp

S bandwidth testem se v pohodě dostanu na těch 25-30mbit. V každém případě už mi dávno skončilo u Skylinku zkušební období a prodlužovat ho zřejmě nebudu.

JanM

Na vesnici máme Wifič kolem 10Mbitů a ve špičce dobře nejde ani Horizon, ani Skylink TV. Měřák rychlosti sice těch 8 - 10 Mbitů ukazuje, ale reálně bych to tak neviděl. Na druhou stranu samozřejmě nejvíc lidí bude na tu TV koukat právě večer, takže i na straně provozovatelů služby budou clustery a linky k nim přetížené. Totéž je možné pozorovat třeba u hbbtv iVysilani a iPrima.

OrHoro
Registrace: 4/2010

už by mohli zapnúť aj pre slovensko to Digi cez net ..... :))) tých 5-programov čo mi ponúkajú za poplatok nech strčia za klobúk ... o tie ja osobne nestojím. Rv ale nesťažujem si napísal som im a stále čakám na odpoved že kedy to bude funkčné ako v česku....tak uvidím ...snad sa toho dožijem.... :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra