![]() |
|
Digi vs SkylinkZdravím všechny, nejsem žádný příznivec Skylink ani Digi, ale bohužel budu po zkušenosti dál podporovat Skylink, Digi včera opět výpadek a Skl přes net v pohodě. Digi nebrat, sice mají lepší obraz, ale taky vypadky![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@lglbHej tvoj názor sme si prečítali o jedno vlákno nižšie...🤪![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
@lglbkua fix tak čum do popelnice a nespamuj tu forum tvojima blabolama |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
@lglbako všetci na začiatku po spustení. Ja ako SAT divák, jednoznačne DIGI ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@lglb"Opět?" Ak mas k dispozicii, tak prosim zverejni statistiku vypadkov Skylink vs. Digi napr. za posledne dva roky. To bude mat nejaku vypovedaciu hodnotu a vela uzivatelom to urcite pomoze. Ten tvoj vykrik do tmy stoji totiz za fajku dymu. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
a tie vypadky sú kvoli 60cm parabolepredpokladám |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
RE: Digi vs SkylinkJano mám obojí přes net |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
RE: Digi vs Skylinkpres net ? vypadky maji oba dva |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Digi vs Skylinklglb - To je řeč o IPTV? Digi je jednoznačně lepší. Já ale používám Horizon Go od UPC a to mi přijde přinejmenším stejně dobré. Ale taky to sem tam vypadne. Ale je to spíš nestabilitou wifi připojení (používám na vesnici a tam optika není). Doma mám kabel, tam to funguje dobře. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
![]() |